24. heinäkuuta 2012

M/S Amorella Ship Style

Hälsningar från Stockholm! Isä-tytär-matka oli jälleen kerran erinomaisen onnistunut; kaupunki oli kaunis, ihmiset mukavia, ruoka hyvää ja mukaan tarttui ilostuttavia tuliaisiakin - tästä kaikesta lisää lähitulevaisuudessa kuvien kera.

Duussilassa harvoin nähdään muatiblogeista tuttuja päivän asuja, mutta eilen satuttiin nappaamaan laivalla poseeraukset, joissa näkyy isän ja tyttären paluumatkan asuvalinnat. Tässäpä siis tyylinäytteitä suoraan mereltä!


Duussi, 30: farkut Tiger of Sweden - t-paita Hope (uusi, Tukholmasta!) - neuletakki Nümph (laivalla on aina vähän viileä...) - sandaalit Eder Shoes - laukku Aldo


Isi, 61: farkut Cheap Monday (uudet, Tukholmasta!) - pikeepaita Boss - farkkutakki Diesel - kengät Rintamaa

Meniks esittely nyt oikeaoppisesti? :D

Kiinnostaisikohan teitä joitakuita nähdä omia tai läheisteni asuvalintoja joskus toistekin? Vaikka en ole tottunut raportoimaan blogiin vaatekaappini sisällöstä tai muutoinkaan kerskumaan pettämättömällä tyylitajullani, kyllä mulla yleensä joka päivä jotain on päällä kuitenkin... :)

6 kommenttia:

  1. Kyllä mua ainakin kiinnostavat asuvalinnatkin! Näissä kuvissa teillä on kummallakin tosi hyvät, rennot vaatteet! Varmaan oikein passelit tuolle reissulle. Laita vaan toistekin kuvia. Miestenkin asuvalinnat kiinnostaa mua, koska vähän yritän saada omaa miestäni kiinnostumaan tyylistään ja muuttamaan sitä hiukka aikuisempaan suuntaan! ;)

    VastaaPoista
  2. joo, kiinnostais! tää ainakin oli ihana postaus. :)

    VastaaPoista
  3. Jee, näin montaa kiinnostaisi! Katsotaan siis, josko saisin silloin tällöin jonkun nappaamaan kuvan tai pari, jos päälle on osunut jotain omasta mielestäni kivaa. Heppu toki on päivittäin lähellä ja osaa käyttää kameraakin, mutta hän ei malta ottaa kuin yhden kuvan kerrallaan, ja kuten tiedämme, se ei vältsysti aina ihan riitä... mutta palataan siis vaateasioihinkin toivottavasti jo pian! :)

    VastaaPoista

Sano sää kans!