9. toukokuuta 2012

Pupujussikat, pupujussikat, ne lystikkäitä on

Ilmoitusluontoinen asia: olen tainnut löytää uuden lempimehun. Rauchin täyteläinen mangomehu on edelleen hyvää, mutta totuuden nimissä sitä makeutta ei kestä ainakaan kovin montaa purkkia peräkkäin.

(Ehkä huomaat jo tästä, että aamumehu on minulle erittäin tärkeä asia. Toisten kone käynnistyy aamukahvilla, itse tarvitsen lasillisen mehua tai en pysty toimimaan.)

Tuossa päivänä eräänä tartuin Anttilan mehuhyllyllä tarjouksessa olleeseen Innocent-omppumehupulloon. Etiketti ei herätä ihmeempiä epäilyksiä, eihän?


Halusin kuitenkin tutkailla vähän tarkemmin, mitä mehu on syönyt. Oikein arvasin, kovasti on aitoa ja sataprosenttista tavaraa. Mutta sitä en arvannut, mitä pullon takalaidassa tuli sisältöselostuksen jälkeen vastaan:


Liitopupu!

Ei tarvinnut siinä hihitellessä enää kahta kertaa miettiä, ostanko vai enkö. Ostin - ja on muuten hyvää.

4 kommenttia:

 1. Oooooohh!! Ihana!

  Innocent-smoothiet on tuttuja, näitä mehuja en oo aiemmin huomannukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks! :) Smoothiet oli mullekin tuttuja (tosin eivät varsinaisesti omia lemppareitani), mehut on varmaan aika uusia. Eikä kaikissa kaupoissa ole näkynytkään.

   Poista
 2. Valehtelematta viisi minuuttia sitten naureskelin saman merkin appelsiinimehupurkille, jossa on koira, joka on pistänyt pään maan sisään ja siitä sanottiin jotakin vitsikästä, jota en tietenkään enää muista. Ihanan hassuja! :)

  Gwenn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Meilläkin on nyt kierroksessa appelsiinimehu, siinä on traktorin selässä istuva koira joka muka etsii kadonneita lampaita. :D

   Poista

Sano sää kans!