1. toukokuuta 2012

Mighty Milky Way

Näin on taas uusi kevät ja toukokuu otettu vastaan ystävien, serpentiinin, skumpan ja siman kanssa. Tänään Vartiovuorenmäellä muun vappukansan seassa piknikviltillä loikoillessa aurinko paahtoi kasvoihin niin lämpimästi, että oli ihan helppo uskoa, että kohta on kesä. Jee, kuulkaa!

Mutta eletään nyt ensteks tää toukokuu. :)


Kuukausi alkaa reissun päällä: huomenna matkaan Helsinkiin treffaamaan kakkosfysioterapeuttiani, ja perjantaina piipahdan Salossa katsomassa serkkupoikaa teatterin lavalla. Liisa Ihmemaassa on tarinana mainio, odotan innolla millaisen tulkinnan salolaiset ovat aiheesta saaneet aikaiseksi.

Seuraavalle viikonlopulle on luvassa hiukan mallinhommia, kun Ateljee Agamin Harriet pyysi mua taas esittelemään vaatteitaan. Onhan se suuri kunnia tulla tituleeratuksi luottomalliksi! :) Vimmassa järjestetään lauantaina 12.5. Ekodesign-markkinat osana Turku Design Festivalia, ja itse pääsen päivän aikana pyörähtämään lavalla pari kertaa. Sieltä suuntaan jatkamaan päivää tanssin merkeissä Barker-teatterille, jossa nähdään tanssia.tanssia-illassa kaksi esityskokonaisuutta. Kun en kerran itse vielä(kään) pysty tanssimaan, on ihanaa päästä katsomaan muita stagella.

Toukokuulle lukee kalenterissa muutama muukin tanssiesitys, jotka aion mennä katsomaan, ja muutenkin tanssi tulee pyörimään lähes tauotta mielessä koko kuukauden. Kuun lopussa nimittäin mun tytöt astuvat lavalle ensimmäistä kertaa yleisön eteen, kun esittävät kisakoreografian tanssikoulun kevätnäytöksessä. Ääkkisen ääk, en paremmin sano. :D Biisi on valmis, mutta vaatteet edelleen ihan vaiheessa... ja tämän ja ensi viikon aikana kolme seitsemästä tanssijasta reissussa maailmalla... Mutta hengittelen syvään enkä stressaa: me tehdään niin tiukka loppurutistus kuin pystytään, sitten biisi on valmis ja aion olla siihen aivan hurjan tyytyväinen. :)

Ja sitten... toivon, että toukokuussa bailaustahti vähän rauhoittuu. :D Maalis- ja huhtikuussa olen ollut menossa oikeasti koko ajan, joka viikonloppu on ollut kemut tai kahdet. Toki olen sitä mieltä, että mikään aihe ei ole liian pieni juhlittavaksi, mutta nyt alkaa tulla raja vastaan. Joo, hassua: ensin nurisin, että kun oon vaan kipee neljän seinän sisällä enkä käy koskaan missään pailaamas ja nyt tuntuu, että olis ihan paikallaan olla kuukauteen astumatta sisään baarin tai Alkon ovesta. :D Kisoihin tanssimaan lähtevillä ystävillä alkoikin tänään yhteisestä sopimuksesta herkuton ja alkoholiton voinninparannuskuukausi ennen h-hetkeä, mutta ei tekis tälle koreografillekaan pahaa hypätä hetkeksi remmiin. Ehkä Euroviisuja sittenkin pystyy katsomaan selvinkinpäin?

Tosin helatorstain aattona saattaa tehdä tiukkaa olla hörppäämättä edes yhtä kuplivaa lasillista ja syömättä vähän suklaamuffinsseja ja marjapiirakoita, kun kokoonnutaan viime kesän Köpis-jengillä viettämään Take That -iltamaa! Tytöt näkevät dvd:ltä keikan jonka missasivat, lauletaan ehkä vähän TT-Singstaria ja herkutellaan... öö, kukkakaalilla ja porkkanoilla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!