2. toukokuuta 2012

Junaterveiset

Kovin montaa omaan elämääni välittömästi vaikuttavaa asiaa en voi sanoa inhoavani, tämmöinen säyseä Tyyne Vieno kun olen, mutta yks niistä asioista on Pendolino-juna. Maksaa enempi ja keikkuu enempi = paha mieli ja pahoinvointi.


Mutta onneks oon ihan kohta jo kotona!


6 kommenttia:

 1. Oh, en olekaan ainoa, jolle tulee pahoinvointi Pendolinossa. Todellinen buu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tosiaan! Eilen mun vielä piti yrittää tehdä matkalla töitä, eihän siitä meinannut tulla mitään siinä huojumisessa ja huonossa olossa. Intercity on niiiin paljon mukavampi!

   Poista
 2. Pendolino välillä TKU-HKI on ihan hirmusenkauhea pahoinvointimasiina, mutta yllättäen Heltsinskistä itärajalle toimii erittäin hyvin eikä keiku. Ne vähän pienemmät tilat kuin intercityssä ei luonnollisesti muutu mihinkään, mutta ylimääräinen rahanmeno ei harmita ihan niin paljon kuin rantarataa käyttäessä. Ja Joensuuhun mennessä se on jo jonkun verran IC:tä nopeampikin, koska se hujauttaa muutamasta pysäkistä pysähtymättä ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo nopeusaspekti on tällä rantaradanpätkällä ihan onneton perustelu Pendolinon puolesta: matka-aika pysyy ihan samana, mutta mukavuus laskee ja hinta nousee. Pitänee kuitenkin joskus antaa Pendolle mahdollisuus ja reissata sillä kauemmas, sithän siinä on jo pointtiakin jos matka vauhdittuu eikä keiku niin kamalasti!

   Poista
 3. Enpäs tuota huojuntaa kovin hyvin muistakaan. Mutta sama homma Oulun pendolinossa kuin Joensuunkin: matka-aika on huomattavasti lyhyempi ku iiceellä eikä kyllä kummemmin keiku. Taitaapi olla huono vaan tuo Hki-Tku -väli. Sori Duussi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ny multa anteeks pyytele :D Hyvähän se on, jos nuokin junat jollain matkalla oikeasti toimivat! Eivät vain selvästi sovi tälle lyhyelle radanpätkälle. Tosi harvoin edes osun Pendolinoon Tku-Hki-välillä, kun niitä menee päivässä kai yksi tai kaksi. Mutta eilinen muistutti taas, että on paras aina tsekata aikataulusta etukäteen, mikä kulkupeli milläkin tunnilla lähtee...

   Poista

Sano sää kans!