12. toukokuuta 2012

Fill my heart with song and let me sing forever more

Tänään pääsikin tämä kääntäjä viettämään erikoislauantaita: tein koko päivän vähänniinku töitä, mutta ihan muissa hommissa kuin tietokoneen äärellä (eikä niistä mitään maksettukaan, mutta ei kerrota hepulle).


Vietin ensin päivän Vimmassa ekodesign-markkinoilla mallina (tepasteltiin mm. otsikon ihanan biisin tahtiin), ja illaksi siirryin Barker-teatteriin juontamaan ystävän järjestämää tanssitapahtumaa. Olihan se kieltämättä kiva päästä pitkästä aikaa itsekin lavalle, vaikken yhtään piruettia tehnytkään... stagella vaan on kivaa. Yllättävän usein multa kysytään, harkitsinko koskaan isin jalanjälkien seuraamista näyttelijäksi - no enpä oikeastaan, mutta ihmeen hyvin silti minäkin lavalla viihdyn. Ehkä sieltä geeneistä on sittenkin jotain tullut?


Ja tosiaan, ennen kaikkea oli kivaa vaihtelua omaan oikeaan työhön. Vai pitäiskö sittenkin alkaa joka päivä tälläytyä tämmötti satunnaisten ovikellonsoittajien varalta!  :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis Duussi! Ja aivan ihana tuo mekko :)

    VastaaPoista
  2. ootpas kaunis! ja niin duussimainen nutturakin :) mullakin oli vähän vaihtelua kotona nyhjöttämiseen ja kipeilyyn viikonloppuna :)

    VastaaPoista

Sano sää kans!