7. maaliskuuta 2012

Veden alla on vaikea hengittää, olen vain osa tätä maailmaa

Parasta eilisellä uimareissulla:

Uiminen. Uudessa Impparissa on ollut nyt joka kerta suorastaan ruhtinaallisesti tilaa polskia. Eikö ihmiset oo vielä hoksanneet, että se on auki? Vai onko siellä nyt vaan tosiaan niin paljon tilaa ja altaita, että ei tule ruuhkaa? No, en valita.

Omalle peilikuvalleen irvistely altaan päädyn heijastavasta reunasta. Rintakierroksilla ponkaisen uudet vauhdit yleensä saman tien toiseen suuntaan, mutta raskaampien kroolipätkien jälkeen on pysähdyttävä hetkeksi vetämään happea - ja tekemään hassuja ilmeitä. Kilpauimarit näyttää lakit ja lasit päässä sporttisilta vesipedoilta, itse kanavoin samoissa vermeissä jonkinlaista uimatattia. :D


Meetvurstisämpylä ja mehu uimahallin kahvilassa bussia odotellessa. Näyttää siltä, että tämän talven bussailukausi jää lyhyemmäksi kuin aikoihin ja pyörän saa jo kohta kaivella varastosta esiin - mutta vaikka ei pian enää joutuisikaan odottamaan bussia, onhan se kuitenkin hyvä pysähtyä treenin jälkeen välipalalle, että jaksaa polkaista kotiin. Psst, siellä on munkkejakin. :)

2 kommenttia:

 1. Ou jee, pitäisi itsekin tulla kokeilemaan uutta Impparia! :) Olen aina ollut varsinainen vesipeto (primus maisterit ja muut merkit löytyy ja myös muutama kausi kilpauintiuraa), mutta pariin vuoteen en ole kovin säännöllisesti enää uimassa käynyt. Jotenkin se uimahallille raahautuminen on ollut ylivoimaista... Asun todella lähellä Uittamon uimahallia (tai voiko sitä "halliksi" sanoa), mutten ole sitä vieläkään kokeillut. Ehkä toi UUSI Imppari houkuttelee enemmän.

  Oi! Munkki! Se maistuu kunnon uitireenin jälkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä kokeilemassa! Jos kert Uittamon hallin lähellä asut, sähän pääset 13:lla suoraan kotoa Imppariin :)

   Mä olen nyt käynyt Petreliuksessa; valitsin jostain syystä sen, vaikka Uittamon hallille on meiltä suunnilleen sama matka. Edelleen käydään siellä äitin kanssa vesijuoksemassa, kun se on turvallisen pieni ja rauhallinen, mutta kyllä toi Impparin iso allas on vaan uimahommissa poikaa. Samppis-kautta odotellessa!

   Siinä vaiheessa, kun vaihdan bussin penkistä pyörän selkään, on kyllä pakkokin vetää munkki tovereineen että jaksan fillaroida uimisen jälkeen kotiin asti. :D

   Poista

Sano sää kans!