8. maaliskuuta 2012

My mama said a lady ain't what she wears but what she knows

Tänään minua ovat inspiroineet kaksi kaunista Seelaa. Ensimmäinen Seela valitsi ruokapöydältä sen aurinkoisimman kohdan ja pötkähti siihen naatiskelemaan. Samaa meininkiä soisin enemmän kaikkien meidän kiireisten kaksijalkaisten ja vähemmän karvaisten naistenkin elämään.


Toinen Seela keinui vastaan Trendin sivuilla. (Lopetin Trendin tilaamisen taannoin, mutta nyt postipoika toi jo toisen näytelehden putkeen - sisukkaat sissit, mutta en silti aio palata tilaajaksi, koska saan lehteä suurempaa iloa alaisuuteensa valjastetuista ihanista blogeista.) En edes ehtinyt vielä lukea juttua, kun jäin tuijottamaan tuota kuvaa. Hopeanharmaat hiukset hulmuavat keinun vauhdissa, jalat on potkaistu suoriksi eteen (tässä kuvassa ei näy, mutta niissä on pinkit kengät!) ja kasvoja kaunistaa hymy, jonka tänään tulkitsen hiukan salaperäiseksi iloksi elämästä ja naiseudesta.


En odota, että heppu toisi töistä tullessaan kukkia tai suklaita, sen verran oli nuriseva ote aamulla (silkkaa hapatusta, koska sitte on miesten päivä, ai kaikki muut päivät, no miksen saa palveluksia kaikkina muina päivinä). Siksipä otin juhlaohjat omiin käsiini ja kutsuin äitin päiväkävelylle ja naistenpäiväkaffelle - proosallisesti Citymarketiin. :D No mut pitäähän ihmisen kaupassa käydä! Ja syödä rahkapiirasta!

Hyvää päivää, naiset ja naistenmieliset! :)

4 kommenttia:

 1. Itse unohdin koko naistenpäivän.. Harmittaa oikein. :( Muttei ollut edes eka kerta..!

  Argh, ensi vuonna pitää yrittää muistaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ens vuonna sitten! Tai vaikka tänään! :D

   Poista
 2. Hepulle voi kertoa, että miestenpäivä on 19. marraskuuta (http://fi.wikipedia.org/wiki/Kansainv%C3%A4linen_miestenp%C3%A4iv%C3%A4). Silloin ainakin voi jokainen ostaa kukkia tai suklaita - tai molempia - omalle hepulle tai isännälle tai ukkelille tai miksikä sitä nimittääkään ;) Itse ainakin aion niin tehdä!

  - Ona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tuo juhlapäivä olekin jo hepun kalenterista ympäröity ja huutomerkitetty... :D Tosin kukat ja suklaat ei oo ihan sen juttu, täytyy keksiä jotain muuta. Pihvi ja olut vois toimia.

   Poista

Sano sää kans!