5. maaliskuuta 2012

Maanantaiaurinko

Semmoinen löytyi tänään

1. taivaalta

2. viimeöisestä K18-unesta, jossa oltiin mää ja Captain Barlow ja jonka ansiosta kokonainen tavallinen maanantaipäivä on mennyt ihan höpöfiiliksissä - tytöt hei, jos ette vielä harrasta fangirlausta niin suosittelen aloittamaan

3. pashasta, jota alan hotkia aina pääsiäisen alla heti kun ensimmäiset purnukat ilmestyvät kauppojen hyllyille! Tässä onkin nyt sopivasti kuukausi aikaa saada yliannostus samppanjanmakuisesta valkosuklaapashasta, niin pääsiäispyhät voi sitten keskittyä mämmiin, kermaan ja sokeriin. :)

4 kommenttia:

 1. Hih, TT-unet on piristäviä! Mä olin koko viime viikon kipeenä ja poissa töistä, ja kun en paljon mitään jaksanut tehdä, hyödynsin tilanteen makaamalla sohvalla läppärin kanssa ja päästämällä fanituksen valloilleen. Lopputuloksena sekä mun päivät että yöt oli täynnä Take Thatia. :D Erityisen hyvälle tuulelle tulin unesta, jossa Mark pelleili jossain suht arvokkaissa juhlissa ja yritti mennä mahdollisimman matalaksi kyykkyyn mun vieressä, että mä näyttäisin jättiläiseltä, ja mä koitin saada sen käyttäytymään kunnolla. Mark hihitti koko ajan, ja lopulta me molemmat kikatettiin ihan hervottomina ja muut ihmiset tuijotti.

  Aurinkoista maaliskuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mahtava uni! :D Markin nauru on kyllä semmonen, että sen kuulee päässään kun näkee vain kuvankin jossa se nauraa.

   Mä oon kanssa nähnyt viime aikoina (kun taas nukun pidempiä öitä) enemmänkin TT-unia, mutta kaikkien tapahtumat ei oo jääneet mieleen yhtä kirkkaasti kuin toi toissaöinen... kröhöm. Ja Gary oli siinä siis nimenomaan sen näköinen kuin tällä hetkellä. Varmaan Barlow'n perheen vauvauutisilla jotain alitajuista vaikutusta? ;)

   Poista
  2. Juu, voin kuvitella, ettet tota unta kovin helposti tuu unohtamaan. :D

   Ja hei, ihan mahtavaa että oot nukkunut paremmin! Toivottavasti pääset pian kokonaan eroon säryistä.

   Sit vielä tämmösenä btw-kommenttina koko sun blogiin: sulla on kyllä niin loistava asenne elämään, että ei voi ku ihailla. :)

   Poista
  3. Kiitos Taru ihanista sanoistasi! Ilahduttaa kuulla, että joku saa tätä kautta jotain hyvää tuulta. :)

   Poista

Sano sää kans!