2. maaliskuuta 2012

I'm still I'm still Pura from the block


Oi mitä kenkälaatikossa on mitä kenkälaatikossa on? Sitä ihmetteli viikko sitten perjantaina Kannelmäen kissavahtilassa myös Hiutale.


Siellä on jotain mustaa. Jotain kaunista. Jotain simppeliä. Jotain, mitä kenkäkaapistani puuttui.Kenkäshoppailu Helsingissä on helppoa, kun sen osaa. Viime perjantaina marssin Zioon, nappasin hyllystä ne Pura Lópezit, joissa oli muita malleja matalampi korko ja vähän hillitympi piiloplatform (eikä tietenkään alennuslappua) ja vetäisin kengät jalkojen kautta kassalle. Kiitos ja hei!


On ne kauniit. Korkoa on kenties vähemmän kuin ois muatii, mutta ihan sopivasti tämmöiselle 176-senttiselle selkävammaiselle maihari- ja tennaritytölle. :)


Onhan se ihmisen korkea aika kai jo 30-vuotiaana ostaa ensimmäiset ihan tavalliset eleettömät mustat korkokenkänsä. Vaikka hinta hitusen kirpaisikin, näissä on sen verran klassikkoainesta, että pysyvät käyttökelpoisina varmasti vuosikausia. Siis sikäli mikäli en joudu toteamaan muutaman kompastelukerran jälkeen, että kengät on sittenkin liian isot...!


Nimittäin vaikka viime lauantain häissä tapahtunutta koe-esiintymistä varten liimasin kantapäihin pehmikelaput, liukkaiden sukkisten kanssa meinasi silti jalka lipsua. Seuraavaksi otan kokeiluun jonkinlaiset pohjalliset; nää on pakko saada täydelliseen käyttökuntoon tai mää en ala. Onk vinkei vai pitääkmun liimata kantapää kiinni kenkään? :D

7 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kauniit kengät. Määää tykkään! :)

  ja juurikin niitä pohjallisia kokeilla. Ehkä voisit kokeilla uudestaan noita kantapään pehmikelappuja mutta laittaa myös päkiään moisen? :) Jo luulisi pysyvän!

  http://donebym.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Semmosii vinkei vaan, et jos ny kuiteski päätät et noi on liian isot, ni mää voin ostaa ne. Tai ainaski koittaa josko ne ois mulle sopivat.

  t. nimimerkki hääkengät kokoa 36, maiharit 38

  VastaaPoista
 3. Tai sitten sä voit koittaa sellasii päkiäsilikonityynyjä. Ne pitää varppina jalan paikallaan. Ni. :)

  VastaaPoista
 4. Täntyyppiset pehmukkeet kantapäihin (omat oli lidlin ihmeellisestä alelaarista ja nahkaa, mutta nää on vastaavat http://kauppa.tanssitarvike.fi/kauppa/index.php?page=product&product_id=4136&category_id=10)
  ja päkiäsilikonityynyt on liimannu vähän löysät ja liukaspohjaiset korkkarit sopivan napakoiksi juhlajalkoihin.

  - Lyyti

  VastaaPoista
 5. Kauniit kengät! Kokeile kengän takaosaan (ei pohjaan, vaan sinne taka"seinään") liimattavia lappuja, jotka pitävät jalkaa paremmin paikallaan. Tai sitten päkiän alle tulevia irrallisia lapukkeita, jotka myöskin auttavat asiassa. Tai sitten molempia. Kenkäkaupassa osaavat neuvoa. Omat lappuni olen ostanut Andiamosta.

  Terveisin ohikulkeva Auli

  VastaaPoista
 6. Hienot kengät! :)

  Sinulle on haaste blogissani!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkeistä! Ne kantapäätyynyt, jotka mulla oli, oli just tuollaiset kengän takalaitaan (ei siis jalan alle) liimattavat. Mutta vois kai niitäkin lyödä päällekkäin tuplakerroksen? Ja sitten ne päkiäsilikonit.

  Nyt ei sit muuta kuin ootellaan seuraavia juhlia! :)

  VastaaPoista

Sano sää kans!