10. helmikuuta 2012

Yes sir!

Viime kesänä katseet kääntyivät Lontooseen, kun juhlittiin Pippan peppua (vai oliks siellä jotkut häätkin?), mutta melko messevät kuninkaalliset bileet on luvassa tänäkin kesänä: Elisabet on ollut vallassa 60 vuotta, ja sen kunniaksi saarivaltiossa vietetään koko vuosi Diamond Jubilee -juhlaa. Henkilökohtaisena huipennuksena odotan erityisesti maanantaita 4. kesäkuuta.

Ei, en oo pimahtanut fanittamaan royal familya, vaan asiaan liittyy luonnollisesti Take That. :D

Buckinghamin palatsin edustalla nimittäin järjestetään suuri juhlakonsertti, jonka puuhamiehenä häärii kukas muu kuin Captain Barlow. Jos Gary olis mun tuttu, sanoisin sille että relaa vähä - tuntuu, että mies ei osaa olla vaan, kun koko ajan on vähintään joku hyväntekeväisyysgaala viritteillä ja Twitteriinkin pitää joka päivä raportoida, mitä suklaata on tänään syönyt ja montaks kaloria siinä on.

Konsertissa tullaan kuulemaan musiikkia kuningattaren valtakauden kaikilta vuosikymmeniltä, ja sieltä vanhemmasta kaartista on jo vahvistettu esimerkiksi sellaisia nimiä kuin Elton John, Shirley Bassey ja Tom Jones. Kiinnitysten suhteen on kovasti vielä salaperäistä, mutta toivo elää, että lavalle nousisi myös Take That! Neljästään tai viidestään, ihan sama, mutta pliis jooko pliis!

Ei sillä, että olisin menossa paikan päälle katsomaan: konserttiin arvotaan 5 000 avec-lippua, ja arvontaan osallistujien pitää asua Englannissa. Mutta olispa kiva nähdä TT tänäkin vuonna lavalla, edes nettitelkkarin välityksellä.

BBC:n The One Show'n juontaja Matt Baker puki tiistaina Buckinghamissa tehdyn haastattelun päätteeksi sanoiksi sen, mitä aika monet tässä on jo uumoilleet.


Matt: Well, Gary, thanks ever so much for joining us.
Gary: You're welcome.
Matt: It will soon be Sir Gary.
Gary: *muikistel*


1 kommentti:

  1. No mutta mähän asun nykyään Englannissa. :) Sano missä niihin arpajaisiin pitää osallistua (jos ei ole myös kansallisuusrajoituksia) niin kyllä nää mun aveciksi pääset jos arpaonni potkii (vaikka harvemmin potkii).

    VastaaPoista

Sano sää kans!