Vaikka onkin kiireinen työviikko, ei saa olla niin kiireinen, ettei ehtisi keskiviikkoiltana istahtaa äitin ja mummin kanssa Le Porciin syömään. Tai siis, syömään jälkiruokaa.
Omena-brick ja saavillinen karamellikastiketta. Hik, sanoo sokerihiiri.
Le Porc on kyllä kiva. Sinne voi mennä yhtä hyvin farkuissa ja villatakissa ja naama
meikittä (niin kuin eilen) tai kauniissa mekkosessa ja silmät rajattuna (niin kuin
usein juhlapäivinä). Ruoka on aina hyvää, ja vaikka hinnat ovatkin vuosien varrella pikkuisen nousseet, ihan mielikseni maksan siitä, että saadaan pitää oma pieni ranskalainen kulmabistro näillä nurkilla. Très chic.
Enää 10 viikkoa Pariisiin! Kohtahan tässä voi jo alkaa laskea tunteja! :)
10 weeks = 1680 hours
VastaaPoistat.insinööri