7. helmikuuta 2012

Hei laululeija

Laita sääkin työtiedostot hetkeksi kiinni, on tiistaitanssien aika! :)

Lanseerasin kuusi vuotta sitten keväällä italian proseminaarityötä vääntäessäni käsitteen taukopablo. Taukopablo tarkoittaa sitä hetkeä, kun näppiksen nakutus ja ajatustyö keskeytyy siksi ajaksi, kun DJ Slow'n ja Teemu Brunilan I'm Over You Pablo soi. Toimii yhä edelleen, mutta:

Tänä keväänä taukopablo päivittyy. Saanko esitellä: taukostig!

Stig (os. Dogg) on hylännyt roisin ironiaräpin ja alkanut tehdä astetta, noh, parempaa musiikkia. Kelepaa. Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa mukana oleva Laululeija ei ehkä olisi ykkösvalintani sinne euroviisulavalle; veikkaan, että siellä paremmin voisi toimia ainakin Ville Eetvartin Coldplay-kopio Lasikaupunki.

Kotisoitossa Stig on silti ollut alkuvuoden ykkönen. En ole pitkään aikaan ollut mistään biisistä yhtä pähkinöinä kuin tästä! Ihanan letkeä, kevyt, tanssittava, hyväntuulinen ralli. Parhaimmillaan tietysti kuulokkeiden kautta nautittuna, jotta myös taustat pääsevät oikeuksiinsa. Järjettömän hieno laulu - kuis muutenkaan, kun biisintekijöiden joukossa mainitaan Paula Vesala ja Tehiksen Matti.

Ihanaa, ihanaa! Vielä kun osaisin viheltää niin vislaisin mukana! :)

1 kommentti:

  1. voi mä niin toivoisin että vois kysyä että "pun intended?" kun sää kirjotat että "astetta parempaa musiikkia" muttei se ehkä ole hyvä vitsi kun ei sitä astetta oo kirjotettu isolla.

    tulin just kotiin piikitykseltä, nyt väsyttää niin sovitaanko että toi hyvä läppä menee sillä verukkeella? normipäivä, jos nyt vielä jatkais samalla linjalla.

    ja oonko mä voinu lukea sun blogia 6 vuotta kun mäki tiedän taukopablon? vai onkohan se jotenki levinny tähän meidän kaverinkaveriporukkaan?

    VastaaPoista

Sano sää kans!