29. tammikuuta 2012

Viisikko tavarataivaassa

It's meme time! Furiahz haastoi haaveilemaan:

Kerro ilman materiasyyllisyyttä, mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.

Hmm.

Onpas vaikeeta. Päähän tulee heti semmoinen ongelma, että alkaa ajatella että tässä pitäis ajatella vain jotain ökykalleuksia. Toisaalta kalenterin takasivuille kirjoittamani realistisempi "nää olis jonain päivänä kiva saada" -listakaan ei enää pullistele rivejä samaan tapaan kuin vielä muutaman vuoden takaisessa kalenterissa - mikä saattaa tosin johtua siitäkin, että eletään vasta tammikuun loppua... mutta kuitenkin.

No, kokeillaan nyt jotain. :)


Niin mustia kuin mun takit vaatteet kaikki yleensä onkin, klassinen beige trenssi olisi enemmän kuin tervetullut täydentämään garderoobia. Ja ehta Burberryhän sen tietenkin pitäisi olla. Voi että: keväinen aamupäivä, kuivat jalkakäytävät joilta hiekoitussora on jo lähtenyt, silmiä kipristävä auringonpaiste ja se riemu kun tarkenee talven jälkeen taas trenssissä... Gimme gimme!


Acnen lyhytvartiset Pistolit on kaupunkikenkien kuningattaret. Niin ikään klassikkomatskuu, ja siksi en vain osaa ostaa jostain Dinskosta halpoja kopioita (enkä edes Nilsonilta vähän kalliimpia).


Tää nyt ei aivan osu tehtävänannon tavara-kategoriaan, mutta menköön: ostaisin meille uuden kodin. Ollaan nyt 2,5 vuotta asuttu 55 neliön kaksiossa viiskytluvun kerrostalossa. Koti on ihana ja viihdytään täällä mahdottoman hyvin, mutta silti molempia hiukan kuumottelisi isompi asunto: itseäni siksi, että saisin taas työhuoneen sen sijaan että nökötän läppäreineni makkarin nurkassa (mikä pilaa myös levolle pyhitetyn huoneen feng shuin!) ja heppua siksi, että sen räätälöidyt puvut ja nahkakengät ei enää mahdu nykyisiin vaatekaappeihin. :D Siispä hankintaan joku Mestarinkadun suloisista puutaloista tai jugend-lukaali Puolalanpuiston tai Vartiovuorenmäen vanhoista kerrostaloista.


Uudessa kodissa olisi tietysti niin paljon tilaa, että sinne mahtuisi Eero Aarnion pallotuoli. Heppu voisi poltella tuolissa piippua, itse käpertyisin palloon haaveilemaan Take Thatista.


Talvipyöräilystä olen luopunut jo muutama vuosi sitten (ku ei vanha enää uskalla), mutta muina vuodenaikoina kuljen joka paikkaan pyörällä. Sininen Tunturi Tangoni on palvellut uskollisesti jo niin monta vuotta, että se tuskin kamalasti pahastuisi jos pääsisi kohtapuoliin eläkkeelle. Uusi fillari olisi ihana - haaveissa musta Kronan!

No löytyihän sitä ostettavaa kuitenkin. ;) Oon jälleen kerran kapinallinen enkä haasta nimeltä ketään, mutta jos haluat, nappaa meemi blogiisi ja vinkkaa kommenttiboksissa, että niin teit!

[kuvat: 1, 2, 3, 4, 5]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!