19. tammikuuta 2012

Just little things

Hahaha mitä ihmettä mää oikein kuvittelin kuun alussa, että tammikuun työtahti olisi jotenkin tavallista väljempi. Plöröks meni kuulkaa! Nojoo, muuten hommia on sen verran että liikutaan siellä sopivan rajoilla, mutta tänään ja huomenna kirjaimia joutuu paukuttamaan ruudulle rehellisesti sanottuna vähän liikaa. Ajatella, että tämmöinen kiire oli jossain vaiheessa mulle se normaali tahti! Älytöntä! Nyt, kun on pari päivää tavallista hopumpaa, alkaa jo ahdistaa. Ja hyvä niin: freelancerin jos kenen on tärkeää opetella oman jaksamisensa rajat.

Yhden teetauon kulutin tänään blogimeemeilyyn. Ei sillä, että kukaan olisi mua haastanut :D mutta kun törmäsin meemiin viime päivinä tarpeeksi monessa blogissa, oli pakko lopulta tehdä se itsekin. Homman nimi:

Valitse kymmenen omaan elämääsi parhaiten sopivaa arjen pientä iloa Just Little Things -arkistosta ja listaa ne blogiisi.

Olishan tuolta 583-kohtaisesta aarreaitasta löytynyt vaikka kuinka monta osuvaa asiaa, mutta omalle listalleni valikoitui tänään tällainen satsi - kriteerinä se, että juttu sai heti hymähtämään, hymyilemään, nyökyttämään tai muistamaan jonkin mieleen hyvänä jääneen tilanteen.

Kokeile sinäkin. Tulee iloinen olo. :)

4 kommenttia:

 1. sun blogista on tullut semmonen ilonaihe täällä, että aina vähän jänskättää, olisko jotain kivaa postausta tullut :)

  jos uskaltaisin mennä seikkailemaan tuolle sivulle (koska siellä kulunee noin suunnilleen ihan liian kauan), tekisin myös tämän. eli ehkä sitten kun on imuroitu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii! Voi kui kivasti sanottu :)

   Joo kyllähän tuolla toki saisi tuhrattua hetken jos toisenkin. Itse selasin sivun läpi aika kaahaamalla ja tartuin vain sellaisiin ruutuihin, jotka heti hyppäsivät silmille. Mee sääki mee!

   Poista
 2. Mä keräsin aluksi näitä vähän isommankin läjän (jotain 60) mutta se 10 valitseminen oli silti suht helppoa. Näitästä omassa on myös "Seeign elderly people who are full of life" ja siinä isommassa listassa oli myös tuo "Dramatically singing alont to your favorite song".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jäihän tuosta omaltakin listalta pois vaikka mitä kivuuksia, mutta noi nyt oli sellaisia ettei tarvinnut kahta kertaa miettiä :)

   Poista

Sano sää kans!