7. joulukuuta 2011

Laulava särkylääke

Duussilan selkämurjotuksia lukeneille on varmaan tullut selväksi, miten tärkeässä roolissa Take That musiikki on mulle päivittäisenä kivunlievittäjänä. Olen aina ollut heikkona samettisiin miesääniin, mutta nyt ne tulevat ihan erityisesti tarpeeseen.

Esimerkiksi sellainen soundi kuin eilisissä Linnan juhlissa yllättäen tanssibändin solistina ruutuun ilmestyneellä Osmo Ikosella. Voi pojat!

Tai sellainen kuin Captain Barlow'lla toissaillan konsertissa Royal Albert Hallissa. Vaikka Robbie ehtikin jo kymmenen vuotta sitten tehdä harvinaisen mainion svingilevyn, en panisi lainkaan pahakseni, jos kapteeniakin (tai miksei koko TT:tä) kuultais vielä joskus kokonaisen levyn verran big bandin solistina!

Höhö tajusin just ironian siinä, että fiilistelen tätä biisiä välilevypullistuman parantajana... I've got you under my skin. Kirjaimellisesti. :DTai sellainen kuin Marcus Collinsilla eilen Garyn vieraana Royal Albert Hallissa. Voi riemun päivää: Marcus pääsi kuin pääsikin lauantaina laulettavaan X Factor UK -finaaliin! Vaikka poitsulle ei voitto irtoaisikaan, on ihanaa tietää, että tuota ääntä pääsee taatusti vielä kuuntelemaan levyltäkin. Toivon mukaan hieno ura edessä.

Videon (valitsethan toki sen isoimman HD-version) huippukohta on 2:45, kun Markus täräyttää ilman falsettia pitkän korkean A:n ja Gary pianon takana näyttää siltä että räjähtää ylpeydestä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!