9. joulukuuta 2011

Hipster alert

Ostaisitko käännöksen tämän näköiseltä naiselta?


Pyörähdettiin eilen isin kanssa sushiravintolan alakerran prillikaupassa, ja tottahan sitä piti sovitella niitä kaikkein isoimpia hyllystä löytyneitä pokia. Törkeät vai törkeän siistit, en osaa ihan päättää... Vasuman nettisivuilta paljastuvan brändimaailman perusteella ehkä törkeän siistit? :)

Jokin noissa vaan ihmeellisellä tavalla vetää puoleensa! Tosin ei ainakaan hinta - jos nuo maksaisivat 279 euron sijaan vaikka 27,90, olisin jo tehnyt kaupat. Jokainen peiliin katsominen olisi muistutus siitä, että itseään ei kannata ottaa liian vakavasti.

Niin ja siis, mullahan on molemmissa silmissä hiukan miinusta, eli rilleihin tulisi ihan oikeat vahvuudet. Oliskin hipsterifeikkilaseiksi vähän hintavat...


Jason sen sijaan on tyytynyt naamalle kätevästi jälkikäsiteltäviin klaseihin. Tumblr-blogeja pitävät Thatterit on huippuja näiden juttujensa kans.


Jos jälkimmäisen ruutunelikon jutut ei aukea, muhkeaan partaan tänä syksynä piiloutunut Jason seurustelee (ainakin juorulehtien mukaan) tätä nykyä näyttelijä Catherine Taten kanssa. Pariskunnasta ei kuitenkaan ole toistaiseksi tihkunut julkisuuteen romanttista kuva-aineistoa - toisin kuin Jasonista ja Howardista Progress Live -dvd:llä! Donagen (pakollinen kimppaversio sukunimistä Donald + Orange) parittaminen on fanien keskuudessa ihan oma lukunsa, joten arvata saattaa, että jengi sekosi täysin tästä. Kiihkeä hetki ilman minkäänlaista hipster-ironiaa!

4 kommenttia:

  1. Riippunee pärstäkertoimesta kenellä nuo ovat törkeät tai törkeän siistit. Sinulla sanoisin, että siistit. Omalla kohdalla menisi sinne törkeän puolelle (tosin onhan siellä FB:ssäkin se yksi kuva, jossa mulla on anopin vanhat rillit päässä ja ne näyttää vähän tuolta - taitaa tosin silti olla törkeän puolella :DD).

    Kyllä ne rillit vain tuovat sellaista "uskottavuutta" toimistohommiin. ;D Minäkin ostin uudet lasit, kun leikkaamaton silmä alkoi vähän oikkuilla koneella ollessa. Nyt on paljon parempi katsella ruutua violeteissa kakkuloissa.

    VastaaPoista

Sano sää kans!