15. joulukuuta 2011

Farewell to the city and the love of my life, at least we left before we had to go

Nnnyyh! Mun parhaat tanssikaverit on kaikki New Yorkissa! Yksi ehti viettää siellä syksyn ja tulla jo takaisinkin, toinen on ollut siellä treenaamassa nyt pari kuukautta ja kolme muuta lähti eilen matkaan muutamaksi viikoksi. Sinänsä turha tässä surkutella ja huokailla, koska päätös jäädä Turkuun oli ihan omani; joulu on mulle niin tärkeä, että en halua viettää sitä erossa hepusta ja perheestä. Ja onhan se fakta, että olisin näine saamarin selkävaivoineni vain hidastanut tyttöjen menoa. Kaikin puolin siis paras näin - mutta saa kai sitä silti kaivata mukaan! :)

Nyki on ehdottomasti yksi niistä paikoista, joihin täytyy vielä joskus palata. Käytiin siellä hepun kanssa pari vuotta sitten, eikä ehditty viikossa edes Brooklynissä piipahtaa... Upea, ihana, jännittävä, ystävällinen, kaunis, hullu, valtava kaupunki.

Nauliudun aina tuijottelemaan aivan lumoutuneena Nykin maisemia valokuvista ja telkkariruudusta. Tässäpä siis hiukan maistiaisia tammikuulta 2010, jos vaikka jotakuta teistäkin sattuu tuo kaupunki sykähdyttämään. Voih. :)

5 kommenttia:

 1. Sykähdyttää! Rakas ystävä, rakas kaupunki.

  VastaaPoista
 2. Enpä ole vielä tavannut ihmistä, jota tuo kaupunki ei sykähdyttäisi! Sovimme juuri siskoni kanssa, että sitten kun olemme aikuisia ja varakkaita, otamme jokavuotiseksi perinteeksemme matkan New Yorkiin joulun alla. Tähän aikaan vuodesta sinne kaipaa aina niin kovasti.

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kuvia, vau! Nykiin on kyllä pakko päästä pian. Laskin äsken, että viimeisen puolentoista vuoden aikana yhteensä seitsemän mun kaveria on käynyt kaupungissa! No, nämä on näitä uhrauksia joita on joutunut tekemään palattuaan täysipäiväiseksi opiskelijaksi kolmekymppisenä. Kunhan kandi on valmis, niin etsin rahat jostain ja palkitsen itseni Nykin matkalla :)

  Niin ja aiempaan kommenttiini viitaten: kyllä, saat syyttää/ kiittää itseäsi siitä, että blogisi innoittamana on syntynyt ainakin yksi TT-fani lisää! Viime yönä meni puoli kahteen asti "opiskellessa" (eli youtubesta Progress-liveä katsellessa kröhöm :D)

  VastaaPoista
 4. Joo! Kivoja taloja ja kuppikakkuja. Kuvat tulivatkin juuri sopivaan saumaan, kun itsellä on parin päivän visiitti tiedossa ensi viikolla.

  VastaaPoista
 5. Voi mitä kuvia! Olisihan Nyki yksi paikka, jossa olisi hienoa joskus käydä. Niitä vaan riittää niin paljon. x)

  VastaaPoista

Sano sää kans!