22. marraskuuta 2011

Love love
What he said.

Amazon antoi mulle Progress Live -dvd:n saapumisarvioksi kaukaisuudessa siintävän päivän 28.11. Onneksi on YouTube.

Hei Royal Mail siellä saarivaltiossa! Vauhtia! Gimme gimme what I need!

5 kommenttia:

 1. Onko Mark tuossa kipeä vai todella väsynyt, kun se näyttää jotenkin oudolta? Tosin meikäläisen TT-seuraamisesta on vierähtänyt tovi jos toinenkin. x)

  VastaaPoista
 2. Furiahz - njoo, eihän Mark enää oo ihan semmonen siloposki kuin parikymppisenä. Yhtä lyhyt tosin edelleen :D ja hymyileväinen ja nauravainen!

  Mä veikkaan, että noissa kuvissa outo look selittyy pitkälti valaistuksella ja kiertueväsymyksellä... ja iän lisäksi myös dokaaminen on tietty tehnyt tehtävänsä miehen ulkonäköön.

  VastaaPoista
 3. Heippa, löysin sun blogin maanantaina jonkun tanssiblogin kautta ja hihkaisin ääneen, kun luin sun esittelystä tuon "rakastaa Take Thatia" -kohdan. Luin sitten saman tien aikaisempaakin blogiasi aika pitkälle taaksepäin, ja on kyllä ollut mielenkiintoista luettavaa! Siis muutenkin kyllä, mutta erityisesti kaikki Take Thatiin liittyvä. :) Hassua, miten voin vaan nyökytellä suunnilleen kaikelle, mitä tosta bändistä kirjoitat ja mumista ittekseni: "No niin just!". Erityisen hyvin kolahti tää: http://duussi.blogspot.com/2010/12/well-i-guess-it-just-suggests-that-this.html :)

  Mä oon Take That -fanina vähän myöhäisherännäinen, siis pari kuukautta sitten löysin bändin uudestaan. 90-luvulla yksi kaveri yritti käännyttää mua faniksi, mutta just kun ehdin vähän innostua, ne lopetti ja mä unohdin koko bändin. Tänä syksynä siis vasta kunnolla kolahti, ja oon viettänyt vähän liikaakin aikaa mm. YouTubessa (rakastan Take Thatin haastatteluita!) ja on tullut muutamat cd:t ja dvd:t ostettua. Progress-dvd:tä mulla ei vielä ole, mutta enköhän mä sen jossain vaiheessa osta. Itse asiassa tänään Wikkellä soi Said it all (ja mun oli pakko jäädä pyörimään siihen samaan kerrokseen, että kuulen varmasti koko biisin...) ja siitä inspiroituneena kysyin, olisko niillä tota dvd:tä, mutta ei vielä ollu. Saa nähdä, käynkö huomenna ostamassa sen toisesta kaupasta, vaikka oikeesti mulla ei tällä viikolla olis aikaa katsoa sitä. :D Facebookin Take That -sivulla muutamat on kirjotellu, että Jason ei sano siellä ekstroissa mitään, ja mä oon nyt sit jo valmiiksi vähän pettynyt. Ja jos oon oikein ymmärtänyt YouTube-pätkien perusteella, niin Jason ei laulanut missään konsertissa edes sitä Never Forgetin soolopätkäänsä. Höh.

  Odotan innolla sun arviota tosta dvd:stä!

  VastaaPoista
 4. Taru - jee, kiva kun löysit tänne ja jätit kommentin! Huippua kuulla, että nää Take That -horinat kiinnostaa jotakuta. ;) Mähän voisin paukuttaa tänne TT:sta vaikka joka päivä, mutta yritän vähän armahtaa mahdollisia täysjärkisiä lukijoita...

  Tervetuloa vaan Thatterien onnelliseen maailmaan, parempi myöhään eiks nii! Meinasin varoittaa, että tää homma riistäytyy käsistä aika helposti (ihan siksi kun ihailun kohteet on niin kertakaikkisen vastustamattomia) mutta vaikuttaa siltä, että olet jo itsekin huomannut saman. :D

  Ja mitä, Said It All Wikkellä! Oisin varmaan itse alkanut laulaa täysiä mukana viimeistään Markin "all of the miles of words we've spoken" -hehkutuksessa. :D Tossa yks päivä kuulin Foijan yläkerrassa Stay Togetherin - siis kaikista biiseistä satunnaisen sinkun b-puolen - ja meinasin haljeta!

  Joo ja tosiaan, Jason ei laulanut kiertueella sitä Never Forget -pätkäänsä, eikä oo ollenkaan mukana dvd-ekstroissa. Toi oli tavallaan arvattavissa, koska sitä ei näkynyt myöskään kesällä Progress Live -appissa, jossa on osittain samaa matskua kuin noissa ekstroissa (jotka on tällä kertaa muutenkin paljon suppeammat kuin edellisillä kiertue-dvd:illä). En tiedä miten paljon NF-soolosta luopumiseen vaikutti esim. taannoinen viremoka suorassa lähetyksessä (http://youtu.be/9VE_V_85tl0). Varmasti Jasonin omia päätöksiä molemmat, mut silti harmittaa!

  Pitääpä jossain vaiheessa raapustella dvd:stä jotain ajatuksia ylös :)

  VastaaPoista
 5. Jep, on lähtenyt jo käsistä. ;) Musta tuntui, että oon jotenkin jäänyt paitsi vaikka mistä, kun en ole aiemmin kovin tarkkaan edes kuunnellut Take Thatin musiikkia, saati ottanut selvää tyyppien historiasta, ja halusin tietää heti kaiken mahdollisen. Ja kun oon tällä hetkellä periaatteessa työtön eli aikaa on, niin eihän tää netin penkominen ja live-dvd:iden katselu ole kovin terveissä mittasuhteissa pysynyt. :D

  Samaa mäkin oon ajatellut, että eiköhän Jason ole itse päätöksensä tehnyt, mutta harmi silti. Se vaan on niin ihana kaikissa haastatteluissa, kun se pohdiskelee ja analysoi. :) Ja kun The Circus -kiertueella se vaikutti jotenkin niin paljon varmemmalta itsestään, niin tää kiertue näyttää enemmän takapakilta kuin edistykseltä sen kohdalla. Joo, ehkä mä vielä pääsen tästä yli. :) Mutta täytyy sanoa, että melkein tuli tippa linssiin, kun katsoin (taas kerran!) haastattelua vuodelta 1994 (http://youtu.be/UN9mU0aU9Cw ja varsinkin kohdasta 2.37 eteenpäin) - Jasonin jähmettynyt ilme, kun Gary sanoo "they are all great singers" :/

  VastaaPoista

Sano sää kans!