20. marraskuuta 2011

2 minuuttia 24 sekuntia

Joskus ei tarvita kauempaa siihen, että hyvä biisi saadaan rämisteltyä läpi. Joskus ei myöskään tarvita kuin alle puoli minuuttia, että tunnistaa kelloradiosta ekaa kertaa aamutokkuraisiin korviin raikuvan laulun esittäjän: tän täytyy olla se Lassi. Kaverin ääni on kyllä makeen vaivaton - ja tilaisuuden tullen koskettava.

Vaikka en väkivallan ystävä olekaan, villapaitoihin ja viiksiin sonnustautuneiden nuorten "Lassien" kohellus videolla saa silti hymyilemään. Ja huomaamaan, että omat parikymppisyysvuodet tosiaan ovat jo kaukana takana. Huokaus. :)Ja siinä muuten sitte lauletaan että elon riemusta pieniä vieruja. Ei niitä toisia. Höhö.

2 kommenttia:

  1. No mä oisin kuullu ihan väärin että mitä pieniä juttuja elon riemusta oikein tulee, mutta hyvä kun oli selvitetty jo etukäteen :)

    Mä en oikein koskaan tajunnut sitä Lassi-innostusta Idolsin aikaan, mutta onhan toi ääni aika ihanaa kuunneltavaa - ja niin helpon kuuloista. En tiedä millanen live-esiintyjä mies esiintymisjännityksineen on, mutta levyltä kuuntelee varsin mielellään.

    VastaaPoista
  2. Aino - ainakin viime viikolla Mariassa Lassi veti ihan mallikkaasti livenäkin! Levy löytyy näköjään Spotifysta, mutta en oo vielä ehtinyt kuunnella läpi kun on ollut akuutimpia musajuttuja tässä päällä :D

    VastaaPoista

Sano sää kans!