25. lokakuuta 2011

Right now I command you to dance

Vaikka viimeksi surkuttelin, kun en muka pääse tanssimaan - kyllä mä sentään voin silloin tällöin pari varovaista hetkautusta suorittaa. Syyskuussa omilla kolmekymppisilläkin jorailin suorastaan kreisinä!

Eiks näytäkin siltä kuin juhlisin tyhjässä salissa ihan itsekseni. :D

Todellisuudessa tuossa kohtaa oli käynnissä musavisa, ja ihmiset istuivat pöydissä tiiviisti joukkueisiin ryhmittyneinä. Vinkiksi vain muillekin bileisiin ohjelmanumeroita suunnitteleville juhlakaluille, jos musiikki yhtään kiinnostaa - tuota visaa oli hauska tehdä, ja jos en ihan erehdy niin vieraatkin viihtyivät biisintunnistuksen parissa!

Valitsin siis jokaiselta vuodelta 1981 - 2011 yhden ko. vuonna julkaistun biisin, josta tykkäsin silloin tai joka on mulle edelleen jollain tavalla tärkeä, ja soitin siitä aina tarkasti vain intron (tosin Ice Ice Babysta tais kuulua pari ais aissia ennen kuin ehdin katkaista). Osa oli niin helppoja että kaikki ties, mutta aika hilpeitäkin arvauksia sinne mahtui sekaan... :DVoittajajoukkueen jäsenet saivat palkinnoksi pinkkeihin Niiskuneiti-muffinssivuokiin askarrellut lahjakortit meikäläisen muffinssileipomusten ääreen. Toistaiseksi kukaan ole vielä ehtinyt lunastaa palkintoaan, joten JEE luvassa on monet muffinssikestit!

(Kas, taidankin kuulla oman herkkulehmäni ammuvan tuolta ojan suunnalta.)

3 kommenttia:

 1. Tämä vieras viihtyi visan parissa erinomaisesti :D Kiitos kun jaksoit vetää tuollaisen ohjelmanumeron! Muffinivuokani odottaa keittiön hyllyssä paraatipaikalle seuraavaa Turun reissua...

  Mun herkkulehmä neuvoo leipomaan perjantaina pullaa ja tiikerikakkua kahden viikon kissavahdeille. Ehkä pari pullaa voi ottaa vaikka lentokoneeseen mukaan lauantaina ;)

  VastaaPoista
 2. mmmmm pullaa hanskalle! hihi :)

  mun herkkulehmä taitaa olla tuo futisliha joka eilen hyvin vaivihkaa vihjaili josko jotain mitään hyvää yhtään voisi tehdä. mutakakku pyörähti aika äkkiä uuniin.

  voikohan mies olla herkkulehmä? herkkusonni? tästä taisi nyt tulla aika outo kommentti.

  VastaaPoista
 3. Monsteri - jee, sä oot kyllä just parasta muhhinssiseuraa kun arvostat leipomuksia vähintään yhtä paljon kuin mää! :D Yhdistetään lahjan lunastus vaikka johonkin TT-dvd-iltamiin, vaikka tammikuussa kun K & K & A on palanneet Nykistä!

  Hanska - mutakakku mmmm. Meillä herkkulehmäilen yleensä vain minä, mutta kummasti vaan heppukin tossa yks päivä olis halunnut sen viimeisen pannukakunpalan... en antanut :D

  VastaaPoista

Sano sää kans!