23. lokakuuta 2011

Joskus vielä

Joskus vielä pääsen itsekin muiden mukana lavalle. Tällä kertaa toimin koko alkusyksyn koreografin apuna treenauttajana ja h-hetkellä valonaisena(!) - ja olenkin ihan ältsin iloinen, että sain olla touhuissa mukana vaikken lavalle kyennytkään, parasta sairasterapiaa - mutta... joskus vielä

aion päästä itsekin tanssimaan.

Vitsit nimittäin, että eilinen Logomon-keikka meni hyvin! Dressing Mimia -ilta oli kaiken kaikkiaan hieno, ja määhän meinasin pamahtaa ylpeydestä siellä valopöydän takana kun katsoin meidän ihanien tyttöjen ja poikien lentoa. Tässäpä näytille videot eilisistä kenraaliharjoituksista, klikkaa kuvista Facebookiin katsomaan! :)

Joskus vielä (lyrical, kor. Katrin Vaskelainen)

Kirky (show, kor. Katrin Vaskelainen)

4 kommenttia:

 1. Ei vitsit, tykkäsin molemmista paljon! :) Ainoa, että karsastan tota showbiisin musiikkia, kun kuulin sitä StepUpilla keväällä koko ajan joka puolella... :D Aloin inhota sitä, haha.

  VastaaPoista
 2. Hyvin treenattu - ja hianot valot! Mamma taas ylpeänä monitaitoisesta tyttärestä.

  VastaaPoista
 3. Tiia - jee, kiva kuulla! Nyt kun katon etenkin tota lyricalia niin alkaa ihan itkettää, kun haluaisin niin paljon tanssia ite mukana... huokaus. :)

  Ja joo toi on kyllä totta, että biiseihin kyllästyy herkästi tommosessa tehosoitossa. Se onkin oma taitolajinsa, kun treenaa pitkään samaa kamaa, että osaa etsiä siitä biisistä koko ajan uusia juttuja niin ettei pääsis ihan tympääntymään.

  Mamma - :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, kun löysin sattumalta tällasen tanssiblogin, toi lyrical koreografia oli noista kahdesta mun suosikki. Itse kirjoitan tanssillisen voimistelun blogia, joka painii jossain voimistelun ja tanssin rajamaastossa muistuttaen paljon juuri lyrical jazzia, tekniikka hiukan eroaa. Toivottavasti kirjoittelet postauksia koreografina toimimisestakin, olis kiva lukea kollegan ajatuksia prosesseista :)

  VastaaPoista

Sano sää kans!