17. syyskuuta 2011

Ei mittä pilei tänäpä olis?

Ilmapallot puhallettu, äänentoistolaitteet viritetty, Koulun iso juhlasali katettu, Spotify-soittolistat laadittu, kynnet lakattu, kemuperhoset rundaa mahassa, jännittävät ohjelmanumerot plakkarissa, skumpat jääkaapissa viilenemässä ja karmee kenkäkriisi edelleen päällä.

Tänään juhlitaan 30-vuotissynttäreitä! Mun! :)


4 kommenttia:

 1. Jestas. Mä muistaakseni vein aikoinani töihin halpoja konvehteja ja kävin kahvilassa syömässä salaattia. Mutta onneksi olkoon, on se hyvä että jotkut osaa juhlia!

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihanan näköistä....! :) Mahtavaa että joku järkkää noin isot ja juhlavat kolmikymppiset. Itse en juhlinut MITENKÄÄN tavallisesta poiketen - tavallinen itse leivottu synttärikakku ja sellaista, tosi pienimuotoista.

  Ehkä sitten nelikymppiset viettää isoon malliin? Tai tuskinpa vaan. :)

  Oliko hienokin menyyyyy? Varmaan kaikkea todella herkullista.

  Oliko kutsutut enimmäkseen sukulaisia vai ystäviä? Jos siis saa kysyä. Hassua miten mielipiteet siinä eroaa, joku ajattelee että kaikki, ihan kaikki serkut on pakko kutsua.. joku taas ajattelee, ettei sukua ainakaan kutsuta, vaan vain ystävät. :)

  T: Krista(lli)

  VastaaPoista
 3. Oikein hurjasti onnea! Toivottavasti juhlat onnistuivat ja ikimuistoisia hetkiä jäi mieleen. Harmittaa vieläkin, ettei päästy.
  Näyttää tosi kauniilta ja hienolta!!

  VastaaPoista
 4. T - monien kaverien kolmekymppisiä on juhlittu sellaisella illanistujaiset kotona + baariin -kaavalla, ja mä vaan tajusin että haluan juhlia pyöreitä vuosia vähän jotenkin normaalia fiinimmin. :) Kyllä mä silti hetken mietin, että no onks se nyt ihan hölmöä järjestää näinkin isot kemut... mutta sitten totesin, että ei tässä maailmassa liikaa voi juhlia, joten anti mennä! :)

  Krista - ruoka oli kyllä hyvää, niin kuin aina Koulussa: noutopöydässä ruokaisia salaatteja, lämpimänä porsaan sisäfilettä ja pinaattiravioleja, jälkkäriksi kaffet ja suklaat. Ja siis vieraat maksoivat ruokansa itse (oma juhlabudjettini upposi esiintyjien palkkioihin + äänentoistolaitteiston vuokraan). Vieraita oli yhteensä viitisenkymmentä, joista sukulaisia kymmenisen; mummi ja kahden enon perheet. Eli ihan lähisukua kaikki. :)

  Nuori Nainen - olis ollut ihanaa jos olisitte olleet mukana! Ens kerralla sitten ;)

  VastaaPoista

Sano sää kans!