14. maaliskuuta 2014

We've got some light to bring, we've got some joy in this thing

Tervehdys täältä elävien kirjoista!

Phuhh. Tähänastisen freelance-urani älyttömin pariviikkoinen työrupeama on selätetty. Olen taas oma itseni, enkä sellainen kiukkuinen känkkäränkkä joka tiuskii ja itkeskelee ja sekoilee eikä muka paahtamiseltaan ehdi pysähtyä jokaiseen päivään.

Mutta nyt ehdin taas pysähtyä. Seuraavaksi aion pysähtyä aviomiehen viereen sohvalle syömään melonia ja prosciuttoa ja juomaan viiniä. Otan perjantai-illan vastaan onnellisena kuin videon kakara banaanin.Parhaita banaanihetkiä viikonloppuusi! :)

2 kommenttia:

 1. Ekan kerran tajusin tulla tsekkaamaan sun blogia ja heti tuli hauskoja blogitekstejä vastaan! :) Rock on! :) Ootteko tulossa SM-karsintoihin vajaan parin viikon päästä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun tulit ja tykkäsitkin vielä! :)

   Jep, ollaan tulossa karsintoihin siis herranjestas ENSI VIIKOLLA. Ja tekin ilmeisesti? :) Mä valmennan kahta aikuisten pienryhmää, joten tässä kohtaa on aika hässäkät käynnissä... Karsinnoista tulee kyllä tiukat, jos ja kun 30 joukkueesta vain 6-7 pääsee jatkoon. Mutta ilon kautta - pitää vain keskittyä siihen että tekee parhaan mahdollisen oman suorituksen. :)

   Poista

Sano sää kans!