30. maaliskuuta 2014

Viikon 13 herkut

Jospa niistä tanssiherkuista lisää huomenna ;) mutta nyt sunnuntai-iltaan muutama makumuisto kuluneelta viikolta.


Pääsiäinen on tänä vuonna niin myöhään, että kuka muka jaksaa odottaa herkuttelua sinne saakka? En minä ainakaan. Erikoismämmiä ja erikoispashaa on jo nautittu pieninä (ja kalliina...) annoksina hyvissä ajoin, isompia (ja taloudellisempia...) eriä sitten kun rairuoho kasvaa ja perjantai on pitkä!


Torstaina käytiin hepun kanssa Tårgetin lounaalla. Vähätorille Yokin paikalle hiljattain avatun ravintolan tilat ovat edelleen huikeat, mutta lounasbuffetin sijoittelun kanssa oli parantamisen varaa. Salaattipöydän ja lämpimän ruoan jonot kolaroivat keskenään, ja välistä olisi pitänyt vielä mahtua hakemaan kahvia ja teetä. Ruoka (josta ei ole kuvia koska söin sen höhö) oli kuitenkin hyvää: etenkin salaattisetille iso plussa, ja pääruoan intialaiset(?) lihapullatkin maistuivat loistavasti. Seuraavaksi testaamaan Tårgetin illallismenyytä!


Perjantaina sushilounastin isin kanssa kauppahallin Kadossa, ja sain vielä kotiinviemisiksi Naantalin Auringon maalaisleivän, jonka isi oli ostosreissullaan meille hankkinut. Hiukka hyvää hei, avokadoa ja sinimailasenituja päälle ja ääntä kohti.


Sunnuntaista tuli jätskipäivä, kun testiin löytyi Ingmanin tämän kevään minttutuuttiuutuus. Sopivassa suhteessa suklaata ja raikasta minttua, voisin syödä toisen vaikka heti!

2 kommenttia:

  1. Näitä viikon herkkuja on aivan ihana lukea. Tulee hymy huulille ja vesi kielelle. Pusss!

    VastaaPoista
  2. Hihih! Herkuttelu on tärkeää! :D Pusss!

    VastaaPoista

Sano sää kans!