3. maaliskuuta 2014

Oli mulla kai joku ajatuskin

Sopivasti jo eilen iltapäivällä leffaan lähtiessä (käytiin katsomassa hieno 12 Years a Slave sopivasti juuri ennen Oscar-pöhinöitä) heppu sanoi mulle, että näytän väsyneeltä.

Sitten sopivasti valmiin väsymyksen päälle olin sopinut eilisillaksi ja täksi aamuksi yhden kiireellisen tekstityshomman, joka käytännössä meni pitkälti yötöiksi.

Sitten sopivasti viime yönä tuli Oscar-gaala, jota sitäkin piti vähän katsoa. (Ihmettelen, jos joku vielä voi olla tykkäämättä Benedict Cumberbatchista ja Benedict Cumberbatchista ja Benedict Cumberbatchista.)

Sitten sopivasti kolme tuntia nukuttuani, tehtyäni työt loppuun ja myöhemmin päiväunilta herättyäni lepuutin väsyneitä silmäparkojani hetken jääkaapissa viilentyneen laventelityynyn alla. Day Spa Laguunista aikoinaan ostamani tyyny majailee normaalisti liinavaatelaatikossa, jonne se levittää ihanaa tuoksuaan - mutta silti niin vienoa, että yleensä tuoksuhömpötyksilleni nenäänsä nyrpistelevä heppu ei liene edes huomannut.

Taivaallinen kapistus, aah.


Mukavia maanantaiajatuksia! :)

2 kommenttia:

  1. Luin tämän postauksen hieman hätäisin silmin, koska suurimman huomion sattuneesta syystä varasti toistunut sanapari "Benedict Cumberbatch", ja luulin, että tuo viimeinen lause "Taivaallinen kapistus, aah." kuvasi häntä myös. :D

    VastaaPoista

Sano sää kans!