9. joulukuuta 2013

Too much of a good thing can be wonderful

Tässä on yksi Café Mocha -mariannekarkki.


Tässä on kaksi Café Mocha -mariannekarkkia.


Kaksi on parempi kuin yksi, eikö vaan?

Kas niinhän se on myös noissa Robbie Williamsin swing-keikoissa. Sunnuntaille 18.5. kenttälippu ystävien kanssa, maanantaille 19.5. tupsahtaneelle lisäkeikalle istumapaikkalippu ihan itekseni. Tällaista säätöä ja shöytä ei ole keikkapilettien hankkiminen vielä koskaan ollut, nyt olo on lievästi ilmaistuna helpottunut.

Fanitytön mieli on hämmentyneen iloinen - ajatella, että Robbie on todella Suomessa niin suosittu, että myy yhdessä hujauksessa kaksi keikkaa käytännössä loppuun! Ohan tää ny siistiä. :)

Juuri tällä hetkellä toukokuu tuntuu olevan jossain ikuisuuden päässä, mutta onneksi odotellessa voi fiilistellä Lontoon Palladium-teatterissa kuvatulla tuoreella swing-iltamapläjäyksellä, esimerkiksi levyn huikean nimibiisin tahtiin. Robbien ja Rufus Wainwrightin äänet soi yhteen niinpal nätisti että!

5 kommenttia:

 1. Hyvä että sait liput ;) Itse sain jo presalesta yhden ostettua, nyt saimme ihmeen kaupalla r kioskilta kenttäliput. Netistä ei kerennyt mitään ostamaan kun 4 min päästä oli jo kaikki menneet..
  itsekin tulossa 19.5 konserttiin vielä lisäksi yksin istumapaikalle.
  Kiva lukea toisen TT fanin blogia, itsekin fanina vuodesta 93 ja vieläkin jaksan fanittaa :)

  VastaaPoista
 2. Siis ihan hullua, että Robbie on noin suosittu Suomessa! Saisi käydä täällä vähän useammin :) Mulla tosiaan liput Tukholmaan 15.5. (oli vaan pakko saada inner pit liput kun vieläkin harmittaa se, että Tallinna jäi kokematta..) ja sitten istumapaikalle 18.5. Helsinkiin. Joo, aikamoista säätöä tämä lippujen hommaaminen tällä kertaa.. mutta nyt voi sitten vain odotella toukokuuta :)

  VastaaPoista
 3. Koko päivä fiiliksissä! Hyvä tuuri kävi, ja liput irtosivat kentälle. Ekaa kertaa Robbie livenä, uskomatonta!! t. Minna

  VastaaPoista
 4. Yay!! glad we got them :)
  Kristi

  VastaaPoista
 5. Jee, onnea teille muillekin lippujen omistajille! :) Onpa huippua, että siellä lukijoiden joukossa on teitä muitakin Thattereita/Robbie-faneja!

  Kristi - thanks to YOU we got them :)

  VastaaPoista

Sano sää kans!