13. marraskuuta 2013

Seattle snapshots

Hahaa! Vaikka käytössäni onkin tätä nykyä hepulta synttärilahjaksi saamani Lumia-puhelin (johon ei siis saa ladattua Instagramia), ei pelkoa etteikö tällainen tekniikan ihmelapsi löytäisi muita keinoja taikoa filtteroituja neliökuvia. Tässäpä siis muutama kuvatuliainen Ameriikan maalta!


Starbucks on toki sirotellut kuppiloitaan pisin maailmaa - uusinhan avattiin juuri tänään Helsingin keskustaan - mutta jostain syystä siellä visiteeraaminen tuntuu kaikkein oikeimmalta Jenkeissä. Ja etenkin nyt Seattlessa, josta kahvilaketju on lähtöisin. Käytiin Starbucksilla vissiin kahdesti, mutta logot komeilivat mukien kyljissä isäntäväenkin luona. Siellä sumpin sekaan tiraus ihanan makeaa syksyistä pumpkin coffee creameria, jummijammi kuulkaa.


Ja tärkeä osa Starbucks-kokemusta on tietysti uuden nimen saaminen. :D (BYM ei tarkoita minua, vaan mehevää mustikkajogurttimuffinssia. Mulla on ikävä sitä muffinssia.)


Suuren hääjuhlan kunniaksi morsiamen kampaaja ja meikkaaja loihti myös minusta tavallista sievemmän ilmestyksen. Kun ihminen viettää valtaosan ajastaan kotilökärit päällä, tukka systeemillä joka ei edes etäisesti muistuta minkäänlaista kampausta ja naama au naturel, on se vaan ihanaa päästä silloin tällöin oikein laitettavaksi!


Häiden jälkeisenä aamuna maistui kunnon pannariaamiainen. Korostettakoon, että ylläoleva kuva ei ole tuplaantunut vahingossa, vaan tuo oli se annos, jonka sain eteeni. Kaksi lautasellista. Silloin en jaksanut yksin kaikkea, mutta nyt voisin ottaa ne loput kiitos!


Reissulla yletin myös henkilökohtaisen herkistymispisteeni huippuun: lentokoneen servetti nosti kyyneleet silmiini. Saa nauraa.


Hattukaupan hömelö (en ostanut tuota mutta lähellä oli!), edullinen mutta herkullinen happy hour -purilaislautanen, hääkakun rääppiäiset ja paikallisen mallin aamiaisbaagelit - oikeanpuoleinen päällystetty mustikkatuorejuustolla!


Kaupungin tunnetuimman maamerkin, Space Needlen, näin tällä kertaa vain maan tasalta käsin. Ehkä ens kerralla uskaltaisin kivuta korkeuksiin - kenties haukkaamaan jotain tornin huipun ravintolaan?


Goodbye Seattle, tykkäsin susta! Me nähdään vielä! :)

2 kommenttia:

  1. Ite käytän Lumialla Instancea joka ajaa ihan asiansa (paitsi videoita ei voi lähettää tai katsoa) siihen asti että piakkoin on tulossa oikeakin IG winphonelle :)

    Kaunis kaaso :)

    VastaaPoista

Sano sää kans!