17. marraskuuta 2013

Note the velocity, oh mighty number

No näin siinä sitten käy, kun kuukausi alkaa muilla mailla vierahilla ja jatkuukin reissailun merkeissä - kalenterin tarkastelu venähtää puoleen kuuhun.


Marraskuu on ollut tähän mennessä yllättävän syksyinen. Tänäänkin Helsingissä tuntui hiukkasen höhlältä, kun ulkona viuhui ihan selvästi syksyinen myrskytuuli, mutta sisällä Galleria Esplanadin Gran Delicatossa join kaakaota jenkkityylisten joulukuusien katveessa joululaulujen soidessa. Niin paljon kuin joulufiilistelyä itsekin harrastan, ehkä sen voisi tuolla julkisilla kauppapaikoilla aloittaa vasta joulukuun alussa? Tai edes kuukautta ennen joulua? Mut ei ihan vielä?

Marraskuun pimentämät illat saavat tämän kotikissan kyllä linnoittautumaan sohvalle entistä tiukemmin. Tälläkin viikolla arkena oli muutamana iltana putkeen ihan ihanaa, kun pakolliset menot oli hoidettu niin, että olin kotona seiskalta, eikä sen jälkeen tarvinnut enää lähteä mihinkään. Vaikka illalla pitäisikin vielä tehdä töitä, ei haittaa, kunhan saa nysvätä kotona! :D Ja kun Jenkkilän-reissulla vauhtiin päässyt maiskuttelu yhdistyy pimeyden jotenkin kummasti kasvattamaan ruokahaluun, marraskuu on ollut oikein todellista herkkupeffailua. Nooh mutta pitäähän sitä vähän kerätä vararavintoa, että jaksaa nukkua kunnon talviunet. :)

Marraskuun mittaan on tullut myös istuttua kohtuullisen paljon junassa, kun viime viikonloppuna kävin hiljaisella matkalla Jyväskylässä setäni hautajaisissa ja tänään palasin Helsingistä kamuja näkemästä. Kuukauden toinen puolikas on tarkoitus viettää turvallisesti Turun kamaralla: luvassa on ainakin muutamat illanistujaiset, kisatreenejä sekä viimeaikaisen jumppaheiluntaan lipsahtamisen jälkeen taasen oman punttisali- ja joogainnon elvyttämistä. Ja seassa aika sopivasti töitäkin.

Loppukuutani valaisee varsin mieleinen soundtrack, sillä siitä on vastuussa kaksi Take That -miestä! Robbien swing-levy julkaistaan virallisesti huomenna, ja Captain Barlow julkaisee oman soolonsa viikon päästä maanantaina. Esimauksi paljastetuissa sävelissä on ollut jopa beatlesiaanisia kaikuja - sehän kelepaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!