7. marraskuuta 2013

Hymy herkässä

No meinaan on, kun muistelee tuota Ameriikan-matkaa, jolta eilen palattiin aavistuksen jetlaagisina kotiin.

Ja oli näköjään siellä Ameriikassakin. :)


Reissun tärkein osuus onnistui täydellisesti: ystävä saateltiin onnellisesti naimisiin. Yksi iltapäivä vietettiin kynttilänvalossa korttia pelaten, kun myrsky katkoi sähköt kymmeniltätuhansilta kotitalouksilta. Aamiaisravintolassa naamani venähti, kun sain eteeni kaksi lautasellista pannukakkuja. Sunnuntaita vietettiin paikalliseen tapaan jenkkifutista tuijottaen, Seattle Seahawkseja täpärästi voitetussa matsissa kannustaen ja illalla tietysti ostarilla shoppaillen. Seattlessa hengailtiin päivä ihan turisteina, käytiin huisin hauskalla kiertoajelulla ja syötiin happy hour -herkkupurilaiset Yard Housessa. Paluumatkalla lentokoneessa tuijotin torkkumisen lomassa minuuttitolkulla ikkunasta ulos, kun sieltä näkyi yksi elämäni mykistävimmistä maisemista: pelkkää pimeyttä ja hurja määrä kirkkaita ihmeellisiä tähtiä.


Tällä viikon mittaisella matkalla opin jälleen paljon sekä maailmasta että kodista. Siitä, miten yhtä aikaa pieni ja suuri maailma on, ja siitä, miten koti on siellä missä sydän on. Mites se sanonta meneekään - maailma on kirja, josta ne, jotka eivät matkusta, lukevat vain yhden sivun. :)

Niin ja tästä ihanasta biisistä tuli noiden päivien aikana entistäkin ihanampi. Just know you're not alone 'cause I'm gonna make this place your home. <3

4 kommenttia:

Sano sää kans!