13. lokakuuta 2013

X Factor UK -kuulumisia

X Factor UK -tietotoimistosta hyvää iltaa! Lontoossa laulettiin eilen tämän kauden ensimmäinen live, joten eiköhän ole korkea aika katsastaa, millaisia tyyppejä saamme tänä syksynä ihastella ruudussa.* Siis Gary Barlow'n lisäksi. :)

*Heppu oli sitä mieltä, että ketään ei kiinnosta. Pöh, uskallan epäillä toisin! Minä vain haluan vähän levittää musiikin ilosanomaa!

Gary valmentaa tänä vuonna (joka muuten jää herran viimeiseksi X Factor -syksyksi, ymmärrettävää mutta silti byääh!) bändejä. Kolmesta alun perin solisteina kisaan lähteneestä mimmistä koottu Miss Dynamix vetäisi eilisen 80-lukuteeman henkeen The Pointer Sistersiä. Poikakolmikko Rough Copy taas lauloi Phil Collinsia niin hyvin, että Nicole Scherzinger taisi kehaista jätkiä koko show'n parhaaksi ryhmäksi ikinä. Omaksi suosikikseni eilisistä vedoista nousi kuitenkin Kingsland Roadin vekkuli viisikko, jolla oli eilen niin hyvä meno että!Louis Walshin valmennettavana on poikien sarja. Sam Callahan tietää itsekin, ettei ole kisan vahvin laulaja, mutta jonkinlaista popparipotentiaalia pojusta kyllä löytyy. Symppiksen Luke Friendin valttina on persoonallinen tatsi (ja mieleen jäävä hiuskuontalo), mutta oma lempparini nuorista miehistä on 16-vuotias sulkku Nicholas McDonald, joka laulaa kuin mikäkin - ja jonka eilinen biisivalintakin kyllä osui omaan makuuni parhaiten kohilleen.Nicole Scherzingerin huomaan ovat päässeet tällä kertaa tytöt. Mimmien sarja on ainoa, josta en vielä ole löytänyt omaa suosikkiani. Taitavia typyköitä kyllä - ja kovasti keskenään erilaisia. Hannah Barrett laulaa sellaisella sielun syvyydellä, ettei uskoisi 17-vuotiaaksi jos ei tietäisi. Tamera Fosterilla voisi ajatella olevan poptähden paketti jo pitkälti kasassa, mutta mimmi on jotenkin jäänyt itselleni turhan persoonattomaksi. Abi Altonilta puolestaan persoonallisuutta löytyy sitäkin enemmän, ja musikaalisuus kyllä loistaa pianon takaa kilometrin päähän.

Neljäs kategoria on Sharon Osbournen valmentama yli 25-vuotiaiden jengi, josta löytyy tämän kauden oma ykkössuosikkini. Blondipommi Shelley Smith sai eilisessä pikaäänestyksessä vähiten kannatusta yleisöltä ja joutui siten toiseksi laulajaksi tämän illan tuloslähetyksen pudotuskilpalaulantaan. Lorna Simpsonista en ole itse oikein vielä löytänyt tarttumapintaa - mutta sitten. Kehotan painamaan mieleen nimen Sam Bailey. 37-vuotias vanginvartija täräytti niin uskomattoman ensimmäisen koelaulun, että en pysty vieläkään katsomaan tuota videota kuivin silmin, vaikka oon nähnyt sen jo ehkä sata kertaa. Ja kuinka ollakaan, myös eilinen voimaballadiveto sai tihrustamaan itkua. Käsittämätön ääni ja tulkinnan lahja, eihän siihen muuta tarvita.

Toivon luonnollisesti Garyn tiimille onnea ja menestystä, mutta kyllä mä silti soisin Samille tän kisan voiton. Huikee naine. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!