28. lokakuuta 2013

Seattle calling!

En yleensä ole mikään kahvinjuoja (tarkemmin sanottuna olen se, jolle täytyy aina kylässä keittää erikseen teetä), mutta tänään nautiskelin tämmöisen herkun. Starbucks Seattle Latte. Olikin aika jestaksen herkku!


En yleensä ole myöskään mikään spontaani suurten päätösten tekijä (tarkemmin sanottuna olen se, joka meni naimisiin toisen yhtä epäspontaanin suunnittelijan kanssa) mutta viime viikollapa tempaistiin ja ostettiin parin päivän harkinnan jälkeen tämän viikon torstaiksi lentoliput Amerikkaan.

Seattle, baby! :)


Rakas ystäväni Monsteri, joka muutti alkukuusta ison meren taakse, menee perjantaina naimisiin. Meidän oli tarkoitus osallistua vasta ensi vuoden puolella Suomessa juhlittaviin häihin, mutta kävikin niin, että tuleva rouva sulhasineen kysyi multa Skypessä viikko sitten, voisinko tulla paikkaamaan yllättäen tulonsa peruuttamaan joutunutta kaasoa. No mikäs tässä villillä ja vapaalla freelancerilla on lähtiessä, kun toimisto kulkee mukana käsimatkatavaroissa - ja kun ihanat naimisiinmenijät olivat valmiit järjestämään kustannuspuolen niin, että pankkitilini saldo ei laske reissun takia juuri nykyistä enempää miinukselle. Heppukin sai junailtua talvilomansa tähän kohtaan, joten hups, edessä on yhtäkkiä yhteinen viikon reissu Jenkkeihin. Ja mun kun piti istua koko loppuvuosi rahattomana sohvannurkassa syömässä kaurapuuroa. :D


Ihanaa päästä olemaan ystävän apuna ja tukena tärkeänä päivänä! Ihanaa päästä hepun kanssa reissuun!

Ihanaa kun alkoi huipata päästä toi kofeiini! Aina välillä intoudun testaamaan kaffetta vain todetakseni, että meikäläiselle on edelleen turvallisempaa pysytellä vihreässä teessä. Kaipa semmoista saa Seattlen Starbucksistakin? :)

3 kommenttia:

 1. oi vitsi, vähänks siistii!!!
  ihanaa reissua!! <3

  VastaaPoista
 2. Tästä tuli hyvä mieli näin jälkikäteenkin luettuna. Pariskunta on ollut mielessä useampaankin otteeseen tänä viikonloppuna, mutta tosi hieno lisäjuttu toi teidän reissuun pääsy. Luin aikaisemmin niitä huonompia yksinyrittäjän uutisia, mutten silloin kommentoinut mitään. Toivottavasti suunta on jo parempaan päin ja reissu semmonen akkuja lataava tapaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino sanoistasi! Reissu totisesti latasi akkuja loppuvuotta varten, ja ennen kaikkea oli sanoinkuvaamattoman ihanaa olla mukana pariskunnan suuressa päivässä. Tilanne alkaa tuolla yrittäjyysrintamallakin vähitellen valaistua, suunta on juu parempaan päin. :)

   Poista

Sano sää kans!