22. lokakuuta 2013

Meil on täydellinen elämä täynnä laulun aiheita

Oho.

Vaikka en ole koskaan omaksunutkaan pakko blogata joka päivä -mentaliteettia, tällaiset melkein viikon mittaiset tauot ovat sentään olleet vuosien varrella aika harvinaisia. Joskus vain ei tule kirjoitettua, vaikka ei olisi erityisesti kiirekään. Niin kuin nyt. Aika on vain mennyt muihin asioihin.


Kuten sukulaisten kanssa teen ja punaviinin juomiseen, ystävien kanssa muurinpohjalettujen ja suklaapiirakan syömiseen, kuntosalilla olemiseen, uima-altaassa olemiseen, tanssitunnilla olemiseen, sohvalla olemiseen, HIMYMin katsomiseen, X Factorin katsomiseen, tanssivideoiden katsomiseen, orkidean kukkien ihmettelyyn, enkelinsiiven kukkien ihmettelyyn, ystävien lasten ihmettelyyn.


Päässäni pikkuisen nyrjähtää aina, kun joku bloggaaja kirjoittaa, että tänään on kiire ja pitää priorisoida joten saatte nyt vain tällaisen pienen postauksen tai tänään en ehdi postata kunnolla mutta täs ny kuitenkin vähän kuvia tai jotain. En nyt meinaa sitä, että omat tarinointini olisivat koskaan aina täyttä asiaa ja "kunnon" bloggaamisen arvoisia, mutta siis - jos ei ole aikaa blogata, sitten ei ole, ei sitä mun mielestä tarvitse tulla blogiin selittelemään sillä hetkellä kun sitä aikaa ei ole. Jos kerran aikaa ei ole. Kert nii. Eiks nii?


Tänään en ehdi postata kunnolla mutta täs ny kuitenkin vähän kuvia tai jotain. :)

1 kommentti:

Sano sää kans!