11. lokakuuta 2013

Go gentle

Freelancerin vapaa aamupäivä osui tänään just kohdalleen, kun pystyin avaamaan BBC:n nettiradiosoittimen varttia yli kymmeneltä ja istahtamaan rauhassa tunniksi kuulostelemaan Chris Evansin aamushow'ta, jossa oli vieraana Robbie Williams (ja James Blunt) (ja haastattelussa myös Tom Hanks) (Tom Hanksilla on muuten tosi miellyttävä ja jotenkin turvallinen ääni) (se oli aika hauskaa kun Tom Hanks kysyi Robbielta mikä on sen lempitomhankselokuva).

Viime viikolla samaisessa ohjelmassa oli ensisoitossa Gary Barlow'n uusi sinkku, ja tänään vuorossa oli uutukainen nimeltä Go Gentle Robbien tulevalta swing-levyltä. Voi miten kauniin biisin herra Williams onkaan tyttärelleen kirjoittanut! Chris Evans luki ensisoiton jälkeen kuulijoiden tuoreita kommentteja - tuntui hyvältä kuulla, etten ollut suinkaan ainoa, jonka biisi sai pillahtamaan vastaanottimen ääressä itkuun. :)

Varsinainen video (jota kuvattiin viime viikolla Losissa) antaa vielä odottaa itseään, mutta heti tänään julkaistiin lyriikkavideo. Ja aika kiva sellainen!Meidän sukua kohtasi tällä viikolla menetys, jonka käsittelemistä tämä biisi saa omalla kohdallani nyt säestää. Oma osani on yrittää olla enemmän muiden tukena kuin niinkään surra itse. Mutta miten onnellinen olenkaan siitä, että pääsen tunnin päästä halaamaan isiä ja juomaan sen kanssa iltapäiväteetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!