1. lokakuuta 2013

Concrete love is often better

Mulle on tullut tavaksi merkitä uuden kuukauden alkaessa kalenterikirjaani jonkinlainen alkusoinnullinen positiivinen tunnelma tulevaa kuuta varten, käytännössä siis kuukauden kanssa samalla kirjaimella alkava adjektiivi kuukauden pariksi. Tänään aloin maistella tätä lokakuuta, ja mitä tuli mieleen? Laiska lokakuu. Lohduton lokakuu. Laahaava lokakuu...

Kamoon! Mistä nyt tuulee! Jotain positiivisempaa!

Ja sitten se löytyi: lempeä lokakuu. Mielessä kävi myös loistava lokakuu, mutta olen sitä mieltä, että loistetta enemmän tähän kohtaan vuotta tarvitaan sittenkin lempeyttä. :)


Ainakin aion itse tehdä voitavani, että tämä lokakuu tulvisi lempeyttä. Kalenteriin on toistaiseksi merkitty lähinnä töitä ja treenejä, kesäajan päättyminen ja yhdet tuparit. Ja Jonna Tervomaan keikka - luulenpa, että lempeän lokakuun merkeissä mun on sijoitettava lippuun 15 euroa, vaikka juuri kaikki tuollaiset ylimääräiset menot olisi nyt karsittava. Mutta se keikka jos mikä toisi syksyiseen lauantai-iltaan lempeyttä.

Kuukausi myös käynnistyi tänään lempeällä otteella. Aamulla kävin leppoisalla hölkkälenkillä, ja iltapäivällä vajosin ihanaan aromaterapiahierontataivaaseen, kun käytin viimevuotiselta kisajoukkueeltani kiitokseksi saamani lahjakortin. (Lahjokaa, ihmiset, toisianne hemmottelulahjakorteilla! Niin harvoin tuollaisia hetkiä tulee itse itselleen ostettua, mutta tekevätpä vain eetvarttia.) Päivän mittaan olen kumonnut monta kupillista vihreää teetä, jos nyt myös aika paljon suklaata. Mut pannaan sekin lempeyden piikkiin.

Nyt lisää teetä. Ja töitä. Lempeämpää varmasti olisi tehdä tähän aikaan hämärtyvästä illasta jotain ihan muuta kuin naputtaa näppistä, mutta sentään: kun nostan hetkeksi katseeni ruudusta, näen työhuoneen ikkunasta auringonlaskun lempeät värit.

1 kommentti:

  1. where did u get that calendar? thanks, you have an amazing blog!!

    VastaaPoista

Sano sää kans!