19. syyskuuta 2013

Kaikki kaavoihin kangistuneet ja lannistuneet voi keittää iltapäiväteet

Sorinyvvaa Spekti, mutta ekstiä että iltapäivätee kuuluu asialuokitukseen maailman parhaat.

Etenkin uudessa teekannussa hauduteltu iltapäivätee.


Sain Marimekon Oiva-teekannun pari viikkoa sitten synttärilahjaksi. Mikä oivallinen yllätys! (Saatoin kyllä esittää toiveen moisesta ihan itse. No kun isi kysyi mitä haluan.) Olihan se vääjäämätöntä, että näin kova teenjuoja jossain vaiheessa hankkii ikioman teekannun. Tai saa sellaisen lahjaksi.


Kun maailma murjoo (ja nyt se murjoo), turvateeni on Tiikerin päiväuni kera kevytmaidon ja hunajan. Kuule sinä Spekti, joka et iltapäiväteestä muka piittaa - suosittelen kokeilemaan.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Yhtä aikaa sekä akuutteja että tavallista kauaskantoisempia taloushuolia ja niiden aiheuttamaa itsetutkiskelua ja -tuskiskelua. Mutta ei mitään mistä ei ajan kanssa selvittäis. Jos rahalla pääsee niin vähällä pääsee. :)

   Poista
  2. Hyvä ettei muuta. Taloushuolet on buu, mutta kuitenkin niin kovin maallisia huolia. Kyl se siitä! :)

   Poista
  3. Totta. Mutta häpeän ja epäonnistumisen tunne onkin tässä se mikä kouraisee syvimmältä... Ja sen kanssa riittää tekemistä varmasti vielä pitkään senkin jälkeen kun itse ongelma on jo saatu balanssiin.

   Poista
 2. Voih, murjomisiin halaus! Ja huoliin sympatia, samantapaisten kanssa on tämäkin yrittäjä paininut.

  Mutta, kannu on ihana. Itselläni on sama, mutta siirtolapuutarha kuosilla. Se hymyilytttää päivittäin, kyllä kannu kannattaa!

  VastaaPoista
 3. Huolihali ♥ ymmärrän taloushuolet hyvin, mutta tässä tilanteessa kannattaa muistaa ettei kellään taida oikein mennä hyvin eikä oo mitään nolosteltavaa. Neuvottelemalla avoimesti selviää monesta tiukasta paikasta!

  Mulla on mummolta peritty Arabian teekannu, jota varjelen hartaasti. Sellainen ruskearaitainen, Mahonki taitaa olla nimeltään. Siihen on vielä kermakko ja sokerikkokin, mutta vähällä käytöllä. Juuri olisi tarkoitus etsiä käsiin Forsmanin kirsikkateetä, jota eräs kollegamme kehui blogissaan, saisi sitten Mahongissa haudutella :)

  VastaaPoista

Sano sää kans!