13. syyskuuta 2013

If I should buy jelly beans have to eat them all in just one sitting

Höhöö, eipä tarvinnutkaan kauan jännittää tuon Robbien toissapäiväisen swing-tiiserin jälkeen. Jo eilen sain herätä ilouutiseen: Swings Both Ways julkaistaan 18.11.!

Jos nyt tapaisin Robbien, mojauttaisin sitä silleen nyrkillä tuttavallisesti hartiaan ja sanoisin muka hitusen tuohtuneena mutta todellisen tyytyväisyyteni paljastava virne naamalla että man, you're spoiling us. :)Swing When You're Winningin tapaan tälläkin kertaa mukana on mukava vieraskaarti, mm. Michael Bublé, Lily Allen, Olly Murs - ja aivan erityiseksi ilahduksekseni mahtava Rufus Wainwright! Just kun aiemmin tällä viikolla mietin, että ihmisen (tarkoitan tällä ihmisellä itseäni) pitäis kuunnella enemmän Rufusta, niin sitten tyyppi laulaa tulevan levyn nimiraidalla. Ihanaa, ihanaa!

Kyllä, levyhyllystäni löytyy muutakin musiikkia kuin teiktättiä ja robiita. :D

Rufustahan ei yleensä paljon radiossa tai muualla täälläpäin kuule, mutta sattumoisin yksi biisi on tullut vastaan tässä parin viikon sisään kahdessa eri tilanteessa, yhessä HIMYM-jaksossa ja yhessä kahvilassa. Jos et vielä tunne hienoa herra Wainwrightia, aloita tutustuminen vaikka tästä. :)

2 kommenttia:

Sano sää kans!