13. elokuuta 2013

In love with the fans

Näin unta, että Gary Barlow oli tulossa Suomeen keikalle. Ei liene ihan heti oikeasti tapahtumassa, mutta saatan selvitä tästä pettymyksestä koska viikon päästä näen Tallinnassa Robbie Williamsin!

Kääk! :)Mua suoraan sanottuna vähän jännittää. Laululava näyttää kuvissa ja videoissa ihan järisyttävän suurelta! Mitä jos me mennään sinne jonottamaan heti aamusta ja sit liiskaannutaan ihmismeren keskelle! En halua liiskaantua kun haluan nähdä sen keikan!

Ja mihin kohtaan pitää asettua et pääsee Robbien kanssa lavalle! Kääk! :)

4 kommenttia:

 1. Mä oon kans menossa sinne, ja miettinyt onks oikeesti mahdollista, et yleisöä ei jaeta osioihin (tai siis, et siellä ei olis mitään aitoja välissä). Eikös semmonen oo vastoin jotain turvamääräyksiäkin? Jännittää toi koko tapahtuma tosi paljon, koska oon menossa ihmisen kanssa jonka kanssa ei voida mennä kovin aikaisin paikalle. Ite voisin jonottaa vaikka koko yön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pakkohan siellä on jotkin sellaiset väliaidat olla, ei tuu muuten mittää! Jännittääää... :) Keikalle taitaa muuten olla tulossa suomalaisia aika paljonkin!

   Poista
  2. Joo varmaan on aika moni Suomalainen tonne matkaamassa. Onhan se niin helpon matkan päässä. Mä ihmettelen, et tonne keikalle ei tullu myyntiin jotain golden circle -lippuja tai vastaavia, koska pitäähän ihmisten kuitenkin päästä sillä alueella liikkumaan vapaasti. Miten ne kontrolloi sitä porukan määrää niitten väliaitojen sisällä. Oon vaan harkinnut sitä vaihtoehtoa jos ne rupeaa jakamaan ensimmäisinä paikalle tulleille jotain rannekkeita, joilla sit pääsis sinne katsomon etuosaan...ääh hankalaa.

   Poista
  3. Niin, kun tietäis miten toi toimii! Siitä lavastahan lähtee kaksi catwalkia yleisön keskelle, joten ne tietysti rajaa aluetta jossain määrin, mutta luulis että noin isossa paikassa olis joku selkeä aitasysteemikin. Ollaan todennäköisesti menossa jonoon heti aamusta, toivottavasti homma sujuu mallikkaasti :)

   Poista

Sano sää kans!