10. heinäkuuta 2013

We could've been sad for just a little bit longer

Tänään on ollut päivä, johon eilisen kiireet (katsoin puoli tuntia telkkaria hepun kanssa ja kävin jumpassa ja kaiken muun ajan aamusta iltaan tein töitä) jäivät vielä kaikumaan. Paistoin porsaanlihat uunissa kuiviksi kengänpohjiksi, salilla ei meinanneet voimat riittää vanhoihin tuttuihin liikkeisiin vanhoilla tutuilla painoilla, melkein vähän loukkaannuin hepulle kun se totesi, vaikka toki rakastavan aviomiehen hellyys äänessään, etten ole enää ihan nuori ja simpsakka. No kun olin ollut siellä salilla ja sitten istuin väsyneenä lattialla katsomassa telkkaria enkä noustessani kieltämättä päässyt ylös tavalla jota olisin itsekään kuvaillut erityisen ketteräksi.

Mutta sentään ehdin salille ja katsoa telkkaria hepun kanssa ja käydä kaupassa ja laittaa meille ruokaa. Jos eilinen olisi jäänyt elämäni viimeiseksi päiväksi, en olisi lähtenyt kovin tyytyväisenä. Tänään on ollut edes vähän yritystä parempaan päivään. :)

Niin ja tänään olen myös ehtinyt kuunnella hiukan musaa. Mark Owen julkaisi eilen uuden videon, jolla on mukana kaunisääninen nuori laulajatar Ren Harvieu. Biisi ei ole varsinaisesti lemppareitani Markin tuoreelta soololevyltä, enkä oikein edes tiedä mistä kaikesta tässä lauletaan, mutta jotenkin tämä sopii silti tähän päivään. Tunnelmaa ja sellasta, tieks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!