6. kesäkuuta 2013

I think of you, I think of me, then I think of nothing, it's the end you see

Huhui! Hehei! Elämme jännittäviä aikoja Take That -rintamalla!

Pitkästä aikaa monesta suunnasta tippuu uutisia ja maistiaisia tulevasta. Aloitettakoon nyt vaikka sillä, että ensi syksyn lauantai-illat on täten jälleen buukattu: X Factor UK tulee taas, ja tuomarointia ja laulajien valmennusta jatkaa jo kolmatta syksyä putkeen yks joku Gary Barlow. Tuomarinelikko pysyy yhtä muutosta lukuunottamatta samana kuin viime kaudella; kaksi vuotta sitten ihanaisen Little Mix -tyttöpändin (jonka biisit muuten on alkaneet vihdoin soida Suomenkin radiokanavilla) voittoon johdattaneen Tulisan tilalle astuu ekoilla kausilla kisaa tuomaroinut Sharon Osbourne.

Syysviikonloput sohvalla Captain Barlow'n kanssa, mmmmm.

Eiku siis sohvalla oman aviomiehen kanssa, mmmmm.

Suostuiskohan heppu vihdoin seuraamaan shöytä mun kanssa, niin nää kaks elementtiä vois yhdistää? :)


X Factor -kuvioita joutuu siis odottelemaan tuonne syksympään, mutta muiden TT-ukkojen kyytiin päästään jo ihan pian. Gary ei suinkaan ole orkesterin ainoa tv-tähti: Howard on pestattu tuomariksi Saksan Pakko tanssia -ohjelmaan, joka alkaa pyöriä kahden viikon päästä. Kiva olis tätäkin seurailla, mutta mähän en osaa saksaa enempää kuin että dankkesöön ja bittesöön... No, kaipa se Dougie siellä vähän englantiakin puhuu - ja tanssin kieli nyt on joka tapauksessa kansainvälinen!

Robbie puolestaan treenaa parhaillaan täyttä häkää ensi viikon perjantaina Dublinista starttaavaa Take The Crown -kiertuettaan varten, ja ekat kuvat lavarakenteista on tietysti jo levinneet julkisiksi. Hyvältä näyttää! Itsehän olen menossa keikalle Tallinnaan vasta elokuun lopussa, joten yritän puntaroida, paljonko haluan spoilaantua ennen sitä... En kyllä mitenkään pysty elämään koko kesää sellaisessa pussissa, etteikö keikkavideoita suorastaan tyrkytettäisi katsottavaksi tuolla pitkin Facebookia. Joten antaa mennä - täysillähän mä nautin siitä kesän 2011 Take That -keikastakin, vaikka osasin settilistat ja koreografiat siinä vaiheessa jo ulkoa. :D


Ja mikä parasta, fangirlin ei tarvitse täristä jänskätyksissään enää viikkoakaan: Mark Owen putkauttaa uuden soololevynsä ulos ensi maanantaina! Olen varmaan jo tarpeeksi monta kertaa täällä blogissakin hehkuttanut, miten hirveen paljon tykkään kääpiön aiemmasta omasta musiikista. Odotukset on kieltämättä aika korkealla, paitsi vanhojen meriittien, tietysti myös tuoreen Stars-sinkun myötä. Herran Facebook-sivuilla kasvatetaan jännitystä lähtölaskentavideoilla... Tänään siis enää 4 days to go!


Lähtölaskennasta puheen ollen, tässäpä aihetta sivuava nerokkaasti rakennettu biisi (seuraapa hiukan aikakoodia kuunnellessasi), yksi Mark-lemppareistani kymmenen vuoden takaa tuoreena liveversiona. Kyl musiikki vaan on hyvää silloin kun se on hyvää. :)[kuvat: XFUK - RW - MO]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!