1. kesäkuuta 2013

I just need a name

Mulla oli tässä keväällä sellainen meininki, etten häähässäköissäni osannut ajatella elämää lauantaita 25. toukokuuta pidemmälle. Nyt yritän vaivalloisesti ymmärtää että sieltä se kesäkuu sittenkin tuli, olishan se pitänyt arvata, niin kuin aina ennenkin.

KESÄ! :)


Ihme juttu, mutta näköjään elämä jatkuu häiden jälkeenkin. :D Kuun ensimmäinen päivä on koostunut lähinnä löysästä lököilystä, käytiin leffassa katsomassa komea The Great Gatsby ja kulautin kesän virallisesti avatuksi Koulun terassipihalla roseelasillisella. Jotenkin tuntuu, että hääkiireiden helpottaminen on ehtinyt kroppaan ja tajuntaan asti oikeasti vasta nyt loppuviikosta - olen ihan kuitti.

Huomiseksi pitäisi saada keräiltyä sen verran voimia, että jaksan pitää kisajoukkueelleni tehokkaat treenit parin viikon treenitauon jälkeen. Performing Arts -suomenmestaruuskisat tanssitaan kahden viikon päästä Lahdessa, ja meillä on edessä tiivis loppurutistus, vielä seitsemät treenit ennen h-hetkeä. Tai siis, apua, enää seitsemät! Tässä vaiheessa ei tietenkään enää voi tehdä mullistavia muutoksia koreografiaan, vaan nyt haetaan tekemiseen mahdollisimman paljon tarkkuutta, yhdenaikaisuutta, liikelaajuutta ja -laatua, yhteistä tunnetta ja ilmaisua. Loppukiri ei koskaan ole kevyt, mutta se tunne, kun suoritus onnistuu kisalavalla, on kaiken työn arvoinen.

Musaosastolla kesäkuu tarjoilee kaksi odottamisen arvoista hetkeä: maanantaina reissataan Helsinkiin Kissin keikalle (heppu on suuri Kiss-fani, enkä voi väittää ettenkö itsekin olisi oppinut fiilistelemään pändiä siinä sivussa) ja siitä viikon päästä julkaistaan Mark Owenin soololevy (askdhadkjaskj!). Sovitaan vaikka että laaja musiikkimaku on osoitus suuresta sydämen sivistyksestä, jeh?

Toivon, että kesäkuun päiviin ja iltoihin mahtuu monta aurinkoista hetkeä Samppalinnan altaassa ja puistossa ja pihalla ja jokilaivalla, sen verran töitä että sais kukkaroon vähän jätskirahaa (freelancerin kalenteri on tällä hetkellä harvinaislaatuisen tyhjä) - ja sitten saakin jo tulla juhannus, en pahastu yhtään! Lähdetään pakoon kaupunkia ja muita ihmisiä ainakin pariksi yöksi hepun duunipaikan mökille, näillä näkymin siis ihan kaksin. Onneksi viihdytään yhdessä kohtuullisen hyvin, koska heti juhannuksen jälkeen hypätään edelleen kaksin lentokoneeseen ja tilataan samppanjat, koska häämatka!

Kesäkuu, isken sulle silmää. Näytät tosi hyvältä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!