15. kesäkuuta 2013

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music

Tänään se päivä vihdoin on: Performing Arts 2013 -suomenmestaruuskisat Lahdessa! Eiku siis Lahes! :)


Onhan se tavallaan ihan järjenvastaista, että kymmenen kuukauden treeni ja työ on tähdännyt lopulta tänään tossa neljän jälkeen koittaviin kolmeen minuuttiin. (Tai siis tietysti kuuteen, jos päästään finaaliin asti, mutta siis.) Mutta sitä vartenhan tässä nimenomaan on treenattu, että h-hetkellä hermot ja jännitys eivät pääsisi nakertamaan suoritusta ja fiilistä, vaan juuri niiden minuuttien aikana mun tanssijat voisivat antaa lavalla kaikkensa. Onnistua - riippumatta sitten siitä, mihin järjestykseen tuomaristo päättää esitykset asettaa.


Tänä vuonna tässä kisapäivässä onkin vähän erilainen twisti, kun takana on ensimmäistä kertaa esikarsinnat ja olen siis jo nähnyt kaikki meidän kilpakumppanit. Toki muutkin on varmasti tehneet biiseihinsä karsintojen jälkeen vielä muokkauksia, niin kuin mekin, mutta ideat ja tunnelmat on jo tiedossa. Luvassa on silti aimo annos inspiraatiota - pari biisiä on niin huikean upeita, että oikein odotan saavani taas nähdä ne!

Se on menoo ny! Saa pitää peukkuja. :)


[nämä kuvat ja lisää mielettömän hienoja: Peddecord Photo]

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, ihan jees! Suoritus meni hyvin ja sijoitus oli 7. eli ei ihan päästy finaalipaikkatavoitteeseen - finaaliin pääsi 6 joukkuetta, hilkulla siis oli.

   Kirjoittelen kisoista vielä ihan omankin postauksen jahka ennätän :)

   Poista
 2. Kiva kuulla, että meni hyvin, vaikka jäikin finaalipaikka noin vähästä kiinni. Tarkempaa kertomusta odotellessa! :)

  VastaaPoista

Sano sää kans!