1. toukokuuta 2013

The tomato is yawning

Viime joulun aikaan, kun lauleskelin että miss' siintääpi veet, viini on vaahtovin ja sää aina kuin toukokuun, mietin että niin, toukokuu. Toukokuu tulee joskus pitkän ajan päästä, kaukana keväällä, ja sitten menen naimisiin.

Ja nyt se on jo täällä! Toukokuu! :)


Ei tarvinne erikseen korostaa, mikä tulee olemaan kuukauden kohokohta. ;) Jäljellä kolme ja puoli viikkoa neitielämää, sitten vaihtuu siviilisääty ja sukunimi! Vielä on edessä aika tavalla askartelemista, järjestelemistä ja sopimista, ennen kuin saadaan pileet pystyyn ja juhlatila kauniiksi. Olen kuitenkin luottavaisin ja rauhallisin mielin - ehditään ihan takuulla hoitaa kaikki tarvittava ajoissa, enkä halua alkaa stressata suotta ilon päivän alla, huolirypyt kun eivät ainakaan kaunista. Jos nyt jostain syystä hermot uhkaa kiristellä niin siitä, mahdunko hääpukuuni - ja tykkääkö heppu mun mekosta! Ensimmäisen huolenaiheen hoitanee reippaassa (myönnettäköön, lähes maanisessa) vauhdissa olevan reenitahdin jatkaminen ja terveellisen ruoan suosiminen, jälkimmäisen suhteen luotan hääpäivänämme ilmassa leijailevien rakkaustaikahippujen kaunistavaan voimaan. ;)

Päästäänkin itse asiassa virittäytymään häätunnelmaan jo tulevana viikonloppuna, kun yksi hepun bestmaneista menee naimisiin. Iih, ihanaa! Jos vaikka saisin hiukan noita ilonkyynelkanavia tyhjenneltyä, niin ei tarttis sitten omissa juhlissa itkeä ihan koko päivää...

Ensi viikolla mulla on keskiviikkona treffit Bruce Springsteenin kanssa ja perjantaina emännöin tyttöjen iltaa. Lauantai meneekin pitkälti tanssin merkeissä: käyn ensin pitämässä eräälle polttarisankarittarelle pienen balettitunnin, jonka jälkeen hyppään Aurajoen molemmin puolin katsomassa ensin Taideakatemian tanssinopettajalinjalaisten lopputyöt, sitten Aurinkobaletin Circles-teoksen. Sunnuntaina juhlitaan äitienpäivää ja valmistaudutaan viralliseen kesänavaukseen: maanantaina 13.5. aukeaa Samppalinnan maauimala! Hihuhuu! Pitkän ja pimeän hallitalven jälkeen vihdoin bikinit niskaan ja ulos pulikoimaan! :)

Häitä edeltävällä viikolla onkin paljon jännitettävää: Euroviisut, koekampaus ja -meikki sekä Funkyn kevätnäytös, jossa mun monsterit esittävät SM-karsintojen jälkeen hiukan muutellun (toivottavasti parannellun!) biisin. Näytöksen jälkeen on vielä kuukausi aikaa hioa esitys lopulliseen kisakuntoon, joten on mahtavaa päästä välissä lavalle yleisön eteen testaamaan, miten uudet kuviot ja vaatteet toimivat. Meidän kevätnäytöksen lisäksi käyn imeskelemässä inspiraatiota myös upeiden Katja Koukkulan ja Jussi Väänäsen Aftertaste-duosta ja konservatorion tanssilinjan 20-vuotisjuhlaesityksestä.

Ja sitten onkin jo hääviikko! :) Olen toistaiseksi pitänyt sen täysin vapaana töistä, ja voipi olla, etten otakaan siihen mitään hommia. Tuntuu ihanalta ajatukselta, että saisin laskeutua hääpäivään kaikessa rauhassa, täyttää edeltävät päivät just sillä mitä tekee mieli puuhata, ilman yhtään muualta saneltua aikataulua. Ainakin toistaiseksi ajattelen näin - voihan se olla, että viikon koittaessa alkaa jänskättää niin paljon, että oliskin parempi olla kalenteri täynnä valmiiksi aikataulutettua tekemistä...

Niin, ja onhan toukokuuta häidenkin jälkeen jäljellä vielä viikko, mutta jotenkin en osaa nyt yhtään ajatella mitään mitä silloin tapahtuu. Varmaan harjoittelen uutta nimmaria ja pussailen aviomieheni pilalle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!