3. toukokuuta 2013

So don't look back 'cause you know that it's all just time

...kehotti Mark Owen edellisen soololevynsä avausraidalla kaukaiset kahdeksan vuotta sitten. Tänään olen valinnut laulukseni herran uunituoreen sinkun, joka puraisi heti ensi kuulemalta turvallisen (no hyvänen aika jo parin vuosikymmenen ajalta tutun) äänen rauhoittavalla voimalla, mutta silti jonakin sellaisena uutena, johon tutustumista ei saa kiirehtiä. Ja eipä muuten kulunut kuin parin minuutin hujaus siitä, kun kuulin Starsin aamupäivällä ensisoitossa BBC Radio 2:ssa, ennen kuin myös biisin video ilmestyi julkiseen jakoon. Pikku aplodit promotiimille, some on moternilla otteella hallussa Pinterestiä myöten!

Mark lähtee uuden levyn myötä myös kiertueelle kesäkuun puolenvälin tienoilla. Keikkapaikat ovat Englannissa, Irlannissa ja Saksassa - Frankfurtissa sattumoisin kaksi päivää ennen kuin meidän häämatkalentokone tekee siellä välilaskun! Kaksi päivää! Voi ny perhana, siis melkein kohtalo, mut ei sit kuitenkaan ihan! :D Jos kyseessä ei olis meidän häämatka, jos keikkapäivä ei olis juhannussunnuntai ja jos heppu ei olis jo varannut meille juhannukseksi mökkiä, olis harvinaisen lähellä että buukkaisin itselleni aiemman lennon. Jos ja jos ja jos. :)

Niin mutta se video! Berliinin tutuissa maisemissa kuvattu pätkä syventää jo valmiiksi maaliinsa osuvan biisin merkityksiä mun silmissä vielä ennestään.

Kuulehan sie Owenin Mark, ihanaa kun oot täällä taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!