13. toukokuuta 2013

Must tuntuu mitä vaan voi tapahtuu, eikä siihen mitenkään voi varautuu

Kesä alkoi tänään! Samppiksen ovet on auki! :)


Se on taas edessä neljä kuukautta yhtä samppalinnashakea! (Kiitos vain, Aku Hirviniemi, kyseenalaisen uuden ulottuvuuden tuomisesta uintiharrastukseeni.) Tänään pulahdin kesän käyntiin heti aamukahdeksan jälkeen - ja aah, vesi oli taivaallisen lämmintä. Menneen hallitalven aikana on ilmennyt rehellisesti sanottuna hiukan motivaation puutetta uimishommiin, mutta kesä korjannee asian: ulkona auringossa on niin paljon kivempi uida kuin sisällä hallissa!


Tänä kesänä toivon vihdoin pääseväni jollekin tekniikkakurssille vähän hiomaan etenemistäni; viime kesänä olin jo ilmoittautunut, mutta tulin kipeäksi juuri kurssin alla. Rintaahan meikä polskisi vaikka maailman ääriin, mutkun se krooli on edelleen niin tuskallista... Yksi 50-metrinen altaanväli menee näppärästi, mutta ei toivoakaan että heti perään vetäisi saman pätkän takaisin - on vain pakko pysähtyä altaan päähän vetämään henkeä. Täten julistan käynnistyneeksi Suuren Kroolikesän 2013, katotaan miltä näyttää syyskuussa!


Hyppylavoille en kuitenkaan aio tänäkään kesänä, hoitakoot nuoremmat ja itsesuojeluvaistottomammat moisen hurjastelun. :)

3 kommenttia:

 1. mä olen niin kateellinen!
  typerä maauimalaton tampere!
  IHAN TYHMÄ!
  ei täällä ole edes merta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten voi olla ettei Tampereella ole! Maauimala on perustavanlaatuinen ihmisoikeus ja Maslow'n tarvehierarkian peruskivi!

   Siis oikeesti! :D

   Samppis on juttujen mukaan menossa ensi vuonna remonttiin, ja sit en kyl tiedä miten käy... Turkulaisia on toki siunattu kahdella maauimalalla, mutta ei sinne Kupittaalle millään kaikki mahdu.

   Poista
  2. no kuule sasse!!
   tota olen itsekin tässä nyt muutamana kesänä pohtinut rankasti...
   ilmeisesti pitäis tehä sellanen ratkaisu että muuttais aina kesäks turkuun x'D
   varmaan taloudellisesti ja muutenkin varsin kannattavaa :D

   Poista

Sano sää kans!