25. huhtikuuta 2013

Tänä iltana yhdessä tanssitaan

Tasan kuukauden päästä tähän aikaan todennäköisesti syön aamujugurttia, niin kuin nytkin.

Mutta yhdeksäksi en menekään joogaan, vaan kampaajalle puunattavaksi. Sitten laitan kauniin mekon päälle, poseeraan hepun kanssa valokuvaajalle ja sanon (toivottavasti ulkosalla, toukokuun auringon alla) tahdon niin että takarivikin kuulee.

Pari viikkoa sitten Helsingin-reissullani kävin Korjaamolla kuuntelemassa Samae Koskista. Aivan ihana keikka! Samae on todellinen hyvänmielenlähettiläs! Mies puhui kauniisti yleisössä viimeisillään raskaana olleesta vaimostaan ja lauloi tälle laulun, jonka on kirjoittanut heidän häistään. Hän, jolla on kaikki. Kuinka ollakaan, kappale osui itselläni henkilö- ja ajankohtaiseen hermoon ja lähetti jostain sisuksista liikkeelle pienen onnenkyyneleen.

TASAN KUUKAUSI! :)

Nyt on kaikki niin hyvin, oltaispa tälleen ikuisesti
Voi kun voitais joskus sanoo et meidän rakkaus kaiken kesti

4 kommenttia:

 1. Kappale tuli ulos meidän häävuonna. Häissä muusikkoystävämme soitti sen, kuten oli sovittu, puheeni päätteeksi. Mutta yllätys oli suuri kun kolme muuta ystäväämme järjestyi taustakuoroksi ja yksi ystävä soitti viulua, johon ei ollut koskenut yläasteen jälkeen. Voi mikä liikutus!

  Kappale on aivan <3

  Hää on kohta rouva! Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kestä! <3 Mikä ihana ikimuistoinen hetki.

   Toi musiikkipuoli on juuri se, jota jännitän häissä eniten sen kannalta, että meneekö pelkäksi parkumiseksi... Musiikilla on muhun niin suuri voima, että tunteet lähtee liikkeelle kun vain ajattelenkin paria biisiä, jotka tiedän meille laulettavan. Sniisk! Mutta onnenkyyneleet on hyvät kyyneleet. :)

   Poista

Sano sää kans!