21. huhtikuuta 2013

Niin kuin seppelepäinen vain nuori morsian on

Väsynyt, mutta onnellinen. Oi niin onnellinen. :)


Eilen ne sitten tulivat hakemaan mut aamulla.

Melusivat pihalla niin, että tajusin käydä pesemässä hampaat jo ennen kuin ovikello soi.

Veivät ilmajoogaan keinumaan ja venymään katosta roikkuvan valtavan silkkiliinan varassa.

Hohottivat vieressä oman olotilani lähestyessä täyttä paniikkia, kun tajusin, että joudun kohta auton rattiin - luojan kiitos en liikenteeseen, vaan suljetulle pikku radanpätkälle. (Ajaminen oli muuten paljon kivempaa ja helpompaa kuin luulin! En saanu autoa kertaakaan ees sammumaan! Kaahasin melkein neljääkymppiä!)

Syöttivät lounasta ja järjestivät morsiusonginnan, jossa sain saaliiksi pullon skumppaa ja slämärivihon, jossa kaikki polttareihin kutsutut mutta tulemasta estyneet ystävät olivat vastailleet kysymyksiin, jotka liittyivät minuun, heppuun, meidän suhteeseen ja tulevaan avioliittoon.

Kuljettivat pitkin kaupunkia napsimassa hilpeitä kaverikuvia paikoissa, joihin mulla ja polttariseurueen jäsenillä liittyy yhteisiä muistoja.

Veivät illaksi ja yöksi yhden kaasoni kotikotiin, isoon taloon, jonne kaikki mahtuivat yöksi, ja jossa suuren pöydän äärellä nautimme Smörin kokin meille loihtiman ihan huikeen kuuden ruokalajin ikimuistoisen illallisen ja maistelimme kuohareita siinä vaiheessa, kun olin jo hiukan liian päissäni oikeasti maistamaan niissä kovin ihmeellisiä eroja.

Keskellä yötä morsiussaunassa hemmottelivat ihanilla naamioilla ja hoidoilla, taikoivat onnea avioliittoon, puhuivat kauniisti minusta ja tulevasta miehestäni, itkivät ja nauroivat kanssani, saunan jälkeen solmivat hiuksiini palmikon ja laskivat päähäni seppeleen.


Järjestivät aamuteen äärellä yhtä aikaa rentouttavan ja innoittavan life coaching -hetken, jossa keskityttiin silmät kiinni kulkemaan siivet selässä kohti unelmaelämää ja palloteltiin arvokkaita ajatuksia omista arvoista ja niiden mukaan arjessa elämisestä.

Veivät halki aurinkoisen kaupungin Blankoon brunssille ja sen jälkeen toivat kotiin, jossa sulhanen jo odotti.


Huolehtivat koko ajan, että mulla on hyvä mieli ja olo.

Saivat mut tuntemaan itseni tärkeäksi, rakastetuksi ja onnelliseksi.

Kiitos, kultainen kaasokolmikko ja kaikki ihanat ystävät! Me järjestetään sit hepun kanssa seuraavat bileet! :)

4 kommenttia:

Sano sää kans!