19. maaliskuuta 2013

One day I will show him the one who sets me free

Olihan se nyt mahtavaa ajella sunnuntaina Helsingin SM-karsinnoista kotiin päin revontulien loimotellessa taivaalla, plakkarissa paikka SM-kisoihin! Performing Arts SM 2013 Lahdessa kesäkuun puolivälissä, mun monsterit tanssii siellä aikuisten pienryhmäsarjassa! Juhuhuuuu!

Saaks näyttää tyhmältä jos on vaan niin ilonen!


Saatiin siis karsinnoista se mitä lähdettiin hakemaankin, eli jatkopaikka äsämmeihin. Lisäksi sunnuntain kisapäivä tuomaroitiin jo omana kisanaan ja joukkueet laitettiin järjestykseen: meidän sarjan 14 joukkueesta 6 pääsi illan finaaliin, josta meille napsahti hienosti 4. sija. (Ja Funkyn toinen aikuisten pienryhmä, jossa tanssii myös monta mun ystävää, voitti koko päivän! Ihan mieletöntä!)

Tytöt tanssi biisin sunnuntain finaalissa niin hyvin, ettei se olisi oikeastaan enää paremmin ja yhdenaikaisemmin voinut mennä. Sijoitus siis paljastaa rehellisessä valossa sen, mihin asti mun koreografia tällaisenaan riitti - tanssia ja tunnetta, ilman päälleliimattuja akrobaattisia temppuja ja muita simsalabimejä. Sijoitus kuitenkin tarkoittaa sitä, että tulevien kolmen kuukauden aikana koreografian vaikeustasoa on nostettava, jos ja kun halutaan päästä SM-kisoissa finaaliin asti. Rakenne ja henki pysyy toki samana, mutta muutama uusi kikka (ja uudet näyttävämmät vaatteet...?) lienee ihan paikallaan. Treenimotivaatiokin varmasti säilyy paremmin, kun päästään tutun veivauksen lisäksi opettelemaan uusia juttuja. Täytyy vielä selvittää säännöistä, minkä verran muutoksia tässä välissä saa tehdä - turhahan se olisi kaikkea lähteäkään purkamaan, kun kerran kasassa oli jo nyt jatkopaikan arvoinen paketti.

Mutta nyt pari viikkoa ansaittua lomaa kisatreeneistä! :) Koreografin alitajunnassa tosin käy jatkuva surina, kun mietin, mitä kohtia biisistä voisi parannella... Jos tullaan sisään lavalle volttisarjalla ni eiköhän se sillä heti lähe hyvin. :D

1 kommentti:

Sano sää kans!