14. maaliskuuta 2013

It seems to have my face but it just can't be me

Huhhuhhuu! Huuuuhhuhuu! Huiiihuhuuu!

Osapuilleen tuolta se kuulostaa, kun tämä koreografi jännittää. :)

Sunnuntaina tanssitaan tämän vuoden Performing Arts -SM-kisojen ensimmäinen aluekarsinta Helsingin Kulttuuritalolla (tervetuloa!), ja eilen kokoonnuttiin yhteiseen kenraaliharjoitukseen niiden neljän joukkueen kanssa, jotka lähtevät edustamaan Dance Studio Funkya. Oli hienoa nähdä kaikki muutkin upeat biisit, joita sunnuntaina pääsee kannustamaan - ja ennen kaikkea tuollainen yleisön (vaikkakin tutun) edessä vedetty kenraali tekee tanssijoille tosi hyvää, kun pääsee poistamaan pahinta lavajännitystä jo ennen todellista kisatilannetta.

Nimittäin sitä jännitystä kyllä riitti. Katsoin mun tyttöjen illan ensimmäistä vetoa suorastaan epäuskoisena: niin paljon horjahtelua ja epävarmuutta (ja selvästi liian kylmiä lihaksia), että biisistä katosi yhtäkkiä kaikki se tunne ja se vahvuus, jota ollaan treenattu syksystä asti. Kun ensimmäinen paniikkikierros oli saatu alta pois, sen jälkeen sitten seurasikin kaksi niin onnistunutta vetoa, että lähden sunnuntaina reissuun erittäin luottavaisin mielin. Seison koreografiani takana suorin jaloin - ja kun tytöt onnistuvat noin hienosti kuin eilen kenraaleissa, voin seistä todella ylpeänä. :)

Niin ja eiköhän sen biisinkin voi tässä vaiheessa paljastaa, kun kukaan ei enää ehdi apinoimaan. ;) Antero Lindgrenin Mother on tahdittanut elämää aika tiiviisti viime heinäkuusta asti, kun aloin suunnitella koreografiaa. Tytöt ovat sanoneet suoraan että ovat jo kyllästyneet biisiin, mutta mä en - jostain syystä pystyn kuuntelemaan sitä edelleen joka kerta uusin korvin. Hienoa musiikkia.

Videota luvassa varmasti jossain vaiheessa, tässä kuitenkin muutama sneak peek -kuva eiliseltä! Joo, vaatteet on vielä vähän kesken, eikä meikkejä ja hiuksiakaan laitettu eilen ihan kuntoon... Sunnuntaina sitten kaikki paukut peliin! :)

1 kommentti:

  1. Voimalla seitsemän naisen! Ja valmentaja-koreografin! Intensiteettiä ja onnea kisoihin! (eikä tästä saa kiittää :)

    VastaaPoista

Sano sää kans!