6. helmikuuta 2013

Pølse

Silloin oli aika hyvä pössis tossa kuukausi sitten, kun söin Köpiksen lentokentällä välilaskuvälipalana tanskalaisen hodarin.


Nyt just ei oo ihan yhtä mahtava pössis (työaikataulut meni tänään yllättäen uusiksi ja pikkasen joutuu täs vauhdilla vispaamaan), mutta paranee kuvan tuoman matkaanlähtöfiiliksen myötä. Näillä näkymin seuraavalle yhteiselle ulkomaanreissulle lähdetään kesäkuun lopussa, tasan kuukausi häiden jälkeen - kyllä vain, häämatka on ostettu! Romanttiseksi kehuttu matkakohteemme paljastettakoon hiukan myöhemmin; sen verran voin vinkata, että pölssejä sieltä ei taida saada.

Ja matkustavaisille tuttu totuus pätee toki kuherruskuukaudenkin (no, viikon) suhteen: travel is the only thing you buy that makes you richer. :)

2 kommenttia:

  1. Voi jee, huippua!

    Kuherruskuukausi on kyllä oikeasti nimensä veroinen. Me ei lähdetty häiden jälkeen häämatkalle ollenkaan, vaan arki töineen ja opiskeluineen alkoi heti. Silti pari ensimmäistä kuukautta avioparina meni täysin vaaleanpunaiset lasit silmillä. Se oli aika ihanaa aikaa se (en voi kyllä edelleenkään valittaa). :)

    VastaaPoista
  2. Haa, saako aloittaa arvailun? Venetsia! Eiku Pariisi! :)

    Siulle on haaste miun henkiinherätetyssä blogissa. :)

    VastaaPoista

Sano sää kans!