4. helmikuuta 2013

I felt briefly that you liked arguing syntax

Jaaha, josko sitä otettais hiukan edellistä ripeämpi startti tämän kuun kalenterikatsaukseen. :)


Facebook-kaverini muistutti perjantaina toivoa antavasti, miten lähellä kevättä helmikuu on: ensi kuun jälkeen on jo huhtikuu! Vaikka kevään tulo ihana ajatus onkin, helmikuu saisi mun puolesta vielä olla talvea: mieluummin kunnon rapsakka pakkasluminen helmikuu kuin tätä viime päivien jäätyneessä sohjossa liukastelua. Valon lisääntyminenhän tässä se onnen lähde kuitenkin on, joten ihan sama missä kelissä sitä kävelee, kunhan aurinko näyttäytyy mahdollisimman usein - ja iltapäivällä ihanan pitkään!

Kevään lähestyminen tarkoittaa luonnollisesti myös toukokuisten häiden lähestymistä. Saadaan huomenna maistraatista esteettömyystodistus, meidän hääpäivä on merkitty vihkijän kalenteriin, häiden väripaletti on päätetty, bändin kanssa on sovittu alustavasta aikataulusta, kutsukortit ovat tekeillä (tosin pöh: askartelumatskujen kanssa tuli yllättävää takapakkia, kun tilaamieni just ihanien paperien valmistus olikin lopetettu!), lista mahdollisiin polttareihin toivomistani ystävistä on toimitettu kaasoille, kukkasysteemeistä on tehty alustavia suunnitelmia, pöytäkoristeiden haaliminen on aloitettu, juhlapaikasta tuli kutsu kakunmaistajaisiin... Heppu on ryhtynyt sulhasdieetille :D mutta itse olen päättänyt keskittyä enemmänkin sisäisen hyvän olon vaalimiseen, vaikka tekeehän se jooga ja uinti ja muu liikuskelu bonuksena hyvää ulkoisestikin. Pointti on kuitenkin se, että kun ostin hääpukuni marraskuussa, se istui kuin hansikas, joten painon suurempi seilaaminen kumpaankaan suuntaan ei ole toivottavaa. Yritän siis pysyä suunnilleen samoissa mitoissa. :)

Mutta eihän tässä vielä ehdi mitään häitä jännittää, koska ennen niitä pitäis vielä selvitä SM-kisojen karsinnoista - jos ei päästä ekoista jatkoon, niin jopa kaksista sellaisista! Kolmeminuuttinen kisakoreografiani on nyt viimeisiä viilauksia vaille valmis, ja puolentoista kuukauden päästä tuuppaan seitsemän tanssijaani lavalle Helsingin Kulttuuritalolla. Ajattelin antaa vähän maistiaisia meidän meiningistä ja kertoa tunnelmia prosessin kulusta ihan erillisessä merkinnässä, ehkä jotakuta kiinnostaa? Tänään olen töiden lomassa yrittänyt miettiä pääni puhki, millaiset vaatteet tytöille haluan - aina yhtä hankalaa, kun ei ole siunattu käsityötaidoilla eikä luovalla silmällä kankaanpalojen suhteen. Ollapa suasittu muatibloggaaja, niin sais jonkun nuoren suomalaisen suunnittelijan avuksi tähänkin!

Hää- ja tanssitohinoiden jännittämisen vastapainoksi täytyy tietysti myös rentoutua. Kuun ensimmäisten päivien aikana olen jo ehtinyt käydä kaverin kolmekymppisillä fiilistelemässä capoeirarodan mieletöntä positiivista energiaa, ja eilen käytiin ihan tavallisen sunnuntai-illan ratoksi noitten yksien kanssa ulkona syömässä (Di Trevi, toimii!). Loppukuusta reissataan Helsinkiin eräille ilmeisen isoiksi ja mahtaviksi bileiksi paisuville nelikymppisille - eräs etappi tämäkin, kun pääsee juhlimaan ekaa kertaa oman kaverin neljääkymmentä vuotta. Kovasti odotan myös kalenteriin merkittyjä kulttuuripläjäyksiä: Jarkko Mandelinin Dead Tulips -tanssiteos Aurinkobaletissa ja Jekyll & Hyde -musikaalin ensi-ilta kaupunginteatterissa. Ja ihan parasta on myös se, että tossa kuun puolivälissä pidetään meidän lukioaikaisen kuoron kanssa yhtäkkiä tosta vaan treenit! Lalalalalaaaaa!

Niin ja sit aion kattoo hepun kans sohvalla telkkarii! Girls ja Game of Thrones ja Top Chef, voi että. Nyt siirrynkin tästä nauramaan digiboksille tallentunutta tämän illan Asunto 23 -jaksoa (Dawson's Creek -fanille ehdoton hitti). Niin riippuvainen kuin maanantai-iltojen ihanista bodyfusion-tunneista olenkin, tänään on sellainen päivä, että on vain paras antaa kropan kerta kaikkiaan levätä, istahtaa sohvalle ja korkata yks Happy Joe. Niistä pulloista saa häihin passeleita kukkamaljakoita. Tsau! :)

2 kommenttia:

  1. Joo, nää yhdet on samaa mieltä Di Trevistä. Hienosti toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää yhdet ja nää toiset menis sinne kyl joskus pian uudestaankin! Ne etanat jäi kaivelemaan...

      Poista

Sano sää kans!